17 Δεκ 2013

M. Πασχαλίδου: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε


Στο θέμα της μη υπογραφής των συμβάσεων εργασίας από τους εργαζόμενους στην ΚΕΔΗΘ αναφέρθηκε η πρόεδρος της Μαρία Πασχαλίδου στην εκπομπή "Όψεις και απόψεις". Τι είπε; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. 


"Είμαι εύκολος στόχος" απαντά η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Πασχαλίδου στον "πόλεμο", που όπως ισχυρίζεται η ίδια δέχεται τον τελευταίο καιρό με αφορμή τη μη υπογραφή συμβάσεων εργασίας από τους εργαζόμενους στην κοινωφελή επιχείρηση.

 Όπως εξήγησε η κ. Πασχαλίδου στη δημοσιογράφο Έλσα Αγοραστού, έχουν ήδη σταλεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και έχουν φτάσει και στο Υπουργείο Εσωτερικών για την ανανέωση ήδη υπαρχόντων, αλλά και τη σύναψη νέων συμβάσεων, ωστόσο από το ΥΠΕΣ καθυστερούν και εκεί έγκειται το πρόβλημα. Η Μαρία Πασχαλίδου εξέφρασε την αισιοδοξία της πως το ζήτημα θα λυθεί μέχρι το τέλος του έτους. 

Στο μεταξύ όμως πώς εργάζονται οι εργαζόμενοι; Ποιος έχει την ευθύνη των παιδιών που εμπιστεύονται οι γονείς στις δομές; Γιατί μόνο εδώ σημειώνεται αυτό το πρόβλημα;

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ τόνισε πως τα χτυπήματα που δέχεται είναι απόρροια των γεγονότων πως ήταν πρώτη σε σταυρούς στις δημοτικές εκλογές του 2010 και πως δεν πρόσκειται σε κάποιο κόμμα. Στο ερώτημα αν θα είναι ξανά υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, δήλωσε πως θα εξαρτηθεί από τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, ενώ είπε χαρακτηριστικά "Ψάχνω ένα κίνητρο για να υποβάλλω ξανά την υποψηφιότητά μου".

Και ο κόσμος ένα κίνητρο να σας ξαναψηφίσει...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη