4 Δεκ 2013

O Μυλόπουλος συκοφαντεί τον Τζιτζικώστα, με πολύ άκομψο τρόπο

Το ΑΠΘ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη θέρμανση, όπως γράψαμε το πρωί (http://taxalia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3423.html) . Στο άρθρο υπάρχει και αναλυτική εξήγηση, του γιατί δημιουργήθηκε πρόβλημα. Το Πρυτανικό Συμβούλιο εξέδωσε (ορθώς) χθες...
μια ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύεται εδώ  http://www.auth.gr/news/anouncements/16563 και περιέχει μια σημαντική κακόβουλη ανακρίβεια:

Λέει (τονίζουμε το κακόβουλο):

Ενημέρωση για το θέμα της θέρμανσης στο ΑΠΘ
Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,
Στη σημερινή της συνεδρίαση (3-12-2013), η Σύγκλητος του ΑΠΘ, συζήτησε το θέμα της θέρμανσης στο ΑΠΘ και αποφάσισε τα παρακάτω:
Να εκφραστούν ευχαριστίες στο θερμαστή και τους άλλους εργαζόμενους του ΑΠΘ που, ενώ έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και παρά τα αισθήματα πικρίας και απογοήτευσης, εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για να μπορεί το ΑΠΘ να εκπληρώνει τις ακαδημαϊκές του λειτουργίες. Να ζητήσει από τους εν λόγω εργαζόμενους, για όσο διάστημα θα διαρκέσει η συζήτηση και η διαπραγμάτευση με το Υπουργείο Παιδείας, να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ΑΠΘ.
Για τις εκτός κεντρικής πανεπιστημιούπολης υποδομές, όπου δεν υπάρχει εγκατάσταση φυσικού αερίου, το πρόβλημα του ελλείμματος πετρελαίου οφείλεται στο γεγονός ότι, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που, σύμφωνα με το νόμο, οφείλει να διενεργήσει τους διαγωνισμούς, δεν το έχει πράξει μέχρι σήμερα. 
Προς τούτο αποφασίστηκε να βρεθεί μια πρόσκαιρη λύση για να καλυφθούν οι ανάγκες σε πετρέλαιο των εγκαταστάσεων αυτών μέχρι τα Χριστούγεννα. Επίσης, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, θα γίνει συνάντηση του εντεταλμένου συμβούλου του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κου Ιωάννου, με τον Αναπληρωτή Πρύτανη - Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, καθηγητή Ιωάννη Παντή, τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, καθηγητή Σπυρίδωνα Κέλλη και τον Κοσμήτορα της Σχολής Καλών Τεχνών, καθηγητή Δημήτριο Ναζίρη, για την επίλυση του προβλήματος.
Τέλος, για πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν στο μέλλον, έχουν συζητηθεί και θα δρομολογηθούν λύσεις εκτάκτου ανάγκης.
Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, η οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα, καθώς και η ευρύτερη δημοσιοποίηση του (επερωτήσεις, συζήτηση στα ΜΜΕ) θεωρούμε ότι αναδεικνύει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την Διαθεσιμότητα και βοηθάει στην κατανόησή του από την Πολιτεία καθώς και στην επίλυσή του.

Οι Πρυτανικές Αρχές,
Ιωάννης Α. Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ
Ιωάννης Δ. Παντής, Αναπληρωτής Πρύτανη (Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης)
Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Αναπληρώτρια Πρύτανη (Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού)
Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου, Αναπληρώτρια Πρύτανη (Αντιπρύτανις Έρευνας)

................................

Λέει λοιπόν η πρυτανεία, ότι η περιφέρεια Κ.Μακεδονίας φταίει, επειδή δεν διενήργησε ως οφείλει διαγωνισμό για την προμήθεια πετρελαίου.

Η αλήθεια είναι ότι:

1) ο διαγωνισμός είναι ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας (του Τσαμασλή δηλαδή) κι όχι της Περιφέρειας (του Τζιτζικώστα) κι αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει η πρυτανεία και

2) ο διαγωνισμός έγινε, η προκήρυξή του υπάρχει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά κηρύχθηκε άγονος, επειδή δεν πάτησε το πόδι του κανείς προμηθευτής.

Άλλωστε, το ίδιο το ΑΠΘ απαντά νωρίτερα ότι "έκανε διαγωνισμό το ίδιο" και ότι είναι ενημερωμένο ότι ο διαγωνισμός της περιφέρειας κηρύχθηκε άγονος !!!!!!!!!!!!!!
Ιδού το δημοσίευμα της "Μακεδονίας":


Η ίδια η Πρυτανεία έκανε αποτυχημένο διαγωνισμό και ρίχνει τις ευθύνες στην Περιφέρεια!!! Και ψεύδεται στην ανακοίνωση αναφέροντας ότι "η Περιφέρεια ...δεν το έχει πράξει μέχρι σήμερα"  !!!!!!!
Λαϊκισμός αισχίστου είδους, από τους ιδιοκτήτες του ΑΠΘ που πετάνε συνεχώς το μπαλάκι σε άλλους.
Θεωρούμε, ότι η πρυτανεία πρέπει να διορθώσει άμεσα τη συκοφαντική αυτή ανακοίνωση, με τα ψευδή στοιχεία.

Φώτης Μακρίδης / taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη