19 Ιαν 2014

Βατανιακός - Απόλλων Καλαμαριάς 0-2

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η ομάδα των Ποντίων, που ...
μετά τον Πιερικό και την Αναγέννηση Γιαννιτσών, επικράτησε σήμερα στην Κατερίνη με 0-2 επί του Βατανιακού.

Ο Απόλλων ήταν πολύ καλύτερος σε όλο το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ νωρίς στο 7ο λεπτό με τον Δημήτρη Πόποβιτς, ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κουδουνά. Αμέσως μετά στο 8΄ο Μεσίνα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2. Έτσι οι 2 ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Απόλλων έπεβαλε από την αρχή τον ρυθμό του και χωρίς να απειληθεί καθόλου πέτυχε το 0-2 με τον Αθανασιάδη στο 60΄μετά από ασίστ του Μεσίνα. Στο 90΄ο Ναλμπάντης έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 0-3 αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Το 0-2 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα της Καλαμαριάς να κλείνει νικηφόρα μια τριπλέτα παιχνιδιών και να φτάνει τους 25 βαθμούς. Ο Απόλλων την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Νίκη Βόλου σε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι.
Από την πλευρά του, ο Αλέξης Αλεξίου τόνισε πως ο Απόλλων θα βελτιωθεί περισσότερο στη συνέχεια: «Σήμερα είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζαμε με μια ομάδα πολύ δουλεμένη. Ο Βατανιακός έχει κάνει πάρα πολύ καλά παιχνίδια και του αξίζουν συγχαρητήρια. Σήμερα ήμασταν καλοί και κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό έγινε όσες φορές βάζαμε τη μπάλα κάτω και βγάζαμε φάσεις. Σιγά σιγά θα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο».
Οι συνθέσεις των 2 ομάδων

Βατανιακός:(Παπαβασιλείου) Κουδουνάς, Κολαξίδης, Γιαλαμίδης, Κωτσιόπουλος, Νταντάμης, Γιαξής(66΄Μπουζούκης), Χαρίσης, Κουλίδης,(59΄Κυπαρίσσης), Γιαννούλης( 76΄Γκανάβας), Ποτουρίδης και Ζαγοριανός.

Π.Α.Ε. Απόλλων 1926:( Αλεξίου) Καρατζιοβαλής, Κισκαμπάνης, Βέργος, Τσερκέζος, Ποζατζίδης, Τζανδάρης, Παρμαξίδης, Πέλκας(84΄Ναλμπάντης), Μεσίνα(78΄Βλάχος), Αθανασιάδης και Πόποβιτς(70΄Καθάριος).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη