11 Ιαν 2014

Ω Αυτοκράτωρ της Κοινοβουλευτικής Μαφιοκρατίας της χερσονήσου του Αίμου Κάρολε Α΄

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
[Εκατοστή έκτη ημέρα από την υποβολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου της μήνυσης της ΧΑ για την τρύπα στα Ταμεία του ΠΑΣΟΚ (βλ. και http://taxalia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7741.html ), ενενηκοστή όγδοη από τη δημοσιοποίηση της φήμης ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των..
βουλευτών της αντιπολίτευσης και τεσσαρακοστή έβδομη από τη δημόσια καταγγελία της Λ. Κατσέλη αφ’ ενός ότι την «έφαγαν» οι τραπεζίτες, επειδή δεν τους εξυπηρετούσε ο «νόμος Κατσέλη», αφ’ ετέρου ότι αποτελεί έγκλημα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου. Κανένα παπαγαλάκι δεν με ενημέρωσε για το αν κινήθηκε κάποια διαδικασία διερεύνησης των καταγγελλομένων. Τί συνέβη; Δεν τηλεφωνούν πλέον οι παπαγάλοι στους Εισαγγελείς;].
Επειδή σας άκουσα Μεγαλειότατε αφ’ ενός να χαρακτηρίζετε, ανεπιτρέπτως, «αποκρουστική» μία δικαστική απόφαση, εν συνεχεία δε να ελπίζετε στη δεύτερη φάση της υπόθεσης στέλνοντας, έτσι, πάλι ανεπιτρέπτως, μήνυμα στους 5 εφέτες που θα δικάσουν την εισαγγελική έφεση να ανατρέψουν την πρωτόδικη αποκρουστική απόφαση, αφ’ ετέρου να λέτε ότι πρέπει να πέσουν κεφάλια, θα ήθελα Εκλαμπρότατε να επισημάνω ορισμένα θεματάκια.
Την 18.12.2012 υπογράψατε, κατά πως το συνηθίζετε, μία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία ορίσθηκαν και τα εξής:
«8. Στο τέλος του άρθρου 25 του ν. 3614/07 προστίθενται παράγραφοι 14 και 15, ως ακολούθως:
«14. Κατά παρέκκλιση του άρθρου 26 ν. 1882/1990 (Α΄ 43) και κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, ή τυχόν αντίθετου συμβατικού όρου, επιτρέπεται μέχρι 31.12.2012 η πληρωμή αναδόχων συγχρηματοδοτούμενων δημοσίων συμβάσεων και δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων, πλην έργων κρατικών ενισχύσεων, χωρίς την υποχρέωση προσκόμισης αποδεικτικού φορολογικής ή/και ασφαλιστικής ενημερότητας ή βεβαίωσης οφειλής.»
Με βάση αυτή την αποκρουστική διάταξη ο Νότης ο νεο-δημοκράτης, όχι ο ναζιστής τραγουδιστής, υπέγραψε σωρεία αποφάσεων, με τις οποίες πλείστοι όσοι επιχειρηματίες [τρόπος του λέγειν] εισέπραξαν δεκάδες εκατομμυρίων χωρίς να κάνουν τον κόπο να εξοφλήσουν προηγουμένως τα χρέη τους προς το Δημόσιο ή ασφαλιστικούς οργανισμούς. Από την άλλη μεριά οι μικροί και μεσαίοι Έλληνες απειλούνται από τον κ. Χάρη με κατασχέσεις των λογαριασμών τους, των σπιτιών τους και όλης της περιουσίας τους εν γένει, με απενεργοποίηση του ΑΦΜ τους, με φυλάκιση κ.λπ. στερούμενοι φορολογικής ενημερότητος για οφειλές ακόμη και € 1000. Πώς σας φαίνεται τούτο;
Αλήθεια, Γαληνότατε ποιά κεφάλια εννοούσατε όταν λέγατε ότι πρέπει να πέσουν, αφού σεις και η κυβέρνησή Σας δίνουν το κακό παράδειγμα εν μέσω φτωχοποίησης των υπηκόων σας; Αν, όμως, σας συγκίνησε η δίωξη μεγάλων [τρόπος του λέγειν] επιχειρηματιών [τρόπος του λέγειν], όπως ο Κοντομηνάς, πείτε πράμα και για τη Δικαιοσύνη. Δεν ανήκουν όλοι σε παραδικαστικά κυκλώματα. Υπάρχουν και οι άξιοι και έντιμοι δικαστικοί λειτουργοί. Αυτούς πρέπει να στηρίξετε με κάποια δήλωση, ώστε να τους δώσετε κουράγιο. Θυμείστε τους, μάλιστα, και τούτο δω http://taxalia.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4636.html.
Πρωτίστως, όμως, θα πρέπει να πάψετε να εκδίδετε νόμους, οι οποίοι συντηρούν και ενδυναμώνουν το κλίμα κλεπτοκρατίας που ενδημεί στο Βασίλειό Σας. Αυτό το δικαίωμα κανείς δεν μπορεί να Σας το αφαιρέσει. Θα το ασκήσετε;
Και να μην ξεχνάτε ότι η δίωξη μεγάλων ονομάτων ίσως και να είναι συμπτωματική, όπως μας έχει διδάξει η ιστορία του δύσμοιρου αυτού τόπου, όπου μεγάλοι [τρόπος του λέγειν] διωκόμενοι [τρόπος του λέγειν] απαλλάσσονται με βουλεύματα. Θέλω, δηλαδή, να πω μήπως το timing που λένε οι μορφωμένοι έχει παίξει κάποιο ρόλο σε όσα θαυμαστά συμβαίνουν στον χώρο της Δικαιοσύνης τις τελευταίες ημέρες. Και τούτο, διότι δεν είμαι πια και τόσο αφελής. Αναμένω τας εξελίξεις και τας πρωτοβουλίας Σας.
Σωτήριος Καλαμίτσης – υπάκουος υπήκοος της Υμετέρας αυθεντίας
Φίλος του γιατρού Γωγούση
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη