14 Ιαν 2014

Κατατρόμαξε η αιθαλομίχλη στη Θεσσανίκη ! Τα ΄κανε πάνω της και φεύγει !

Τρόμαξε το νέφος που πυκνώνει πάνω από τη Θεσσαλονίκη, μόλις διάβασε το παρακάτω δελτίο τύπου:


«Τα βραχυπρόθεσμα σχέδια δράσης για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης» θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια σύσκεψης, που συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12.30μ.μ, στην αίθουσα συσκέψεων του κεντρικού κτιρίου της Π.Κ.Μ. (Βασ. Όλγας 198, ισόγειο).
Η σύσκεψη πραγματοποιείται με αφορμή την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου που ορίζει την «εφαρμογή των διατάξεων σύμφωνα με την ΚΥΑ υπ΄αριθμ. Οικ. 70601 ΦΕΚ 3272/Β/23-12-2013», ενώ έχουν κληθεί να συμμετέχουν εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, ο Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής του Δήμoυ Θεσσαλονίκης, καθώς και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.
...............................
...............................
σχόλιο taxalia: "Η αδυναμία ενός φορέα να δώσει λύσεις είναι ευθέως ανάλογη με τον αριθμό των συσκέψεων που συγκαλεί για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος".
Πιό απλά: Με συσκέψεις δεν λύνεται ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Τα μεγάλα προβλήματα θέλουν δραστικές, αποφασιστικές, αιμοβόρες λύσεις ! Θέλουν μακελειό! Με συσκέψεις και μπούρδες, αιθαλομίχλη δεν φεύγει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη