27 Ιαν 2014

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατηγορεί ο Δ. Ζιγκερίδης

"Θα είμαι υποψήφιος ό,τι και να λένε"

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Δημήτριος Ζιγκερίδης εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για "την προσπάθεια διασποράς ψευδών ειδήσεων" που αφορούν το πρόσωπό του και κατηγόρησε κύκλους που υποκινούνται και επηρεάζονται από πρώην Δήμαρχο Νεάπολης και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ Νεάπολης.

Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

"Τα παπαγαλάκια των κυρίων αυτών συνεχίζουν ένα άθλιο παιχνίδι, ότι δήθεν δεν θα είμαι υποψήφιος και ότι θα πάμε όλοι μαζί, τα γνωστά παραμυθάκια που ταΐζουν οι γνωστοί -άγνωστοι φίλοι τους στο κόσμο. Επειδή έχει εξαντληθεί η υπομονή μου με την συνεχιζόμενη αθλιότητα αυτών των κυρίων, θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι εμείς εδώ και τρία χρόνια δίνουμε αγώνες μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο , ενάντια στη πολιτική της Διοίκησης του Σίμου Δανιηλίδη, όταν οι κύριοι αυτοί είναι μαζί του από τότε, που το ενωμένο ΠΑΣΟΚ Νεάπολης ,Συκεών και περιχώρων ανέβαιναν στις δημοτικές εκλογές του 2010 στο προεκλογικό μπαλκόνι του Σίμου Δανιηλίδη, γιατί τότε φοβήθηκαν την παντοδυναμία του κόμματος και μέχρι σήμερα οι άνθρωποι τους παραμένουν πιστοί στο άρμα του Σίμου Δανιηλίδη.
Είναι πρωτοφανές κάποιοι που ήταν αυτοί όπως και ο Σίμος Δανιηλίδης κομματάρχες του πανίσχυρου πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ απολαμβάνοντας κομματικά προνόμια και οφίτσια να εξακολουθούν να επιδιώκουν και να θέλουν πρωταγωνιστικό ηγετικό ρόλο λες και είναι οι ΣΩΤΗΡΕΣ της τοπικής κοινωνίας , λες και έχουν και σήμερα μεσσιανικό και σωτήριο ρόλο.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ… 
Ας αφήσουν τα παραμυθάκια και αν θέλουν πραγματικά τον άλλο δρόμο ας διαχωρίσουν την θέση τους από την σημερινή Διοίκηση του Σίμου Δανιηλίδη και μετά ας μας πουν τι άλλαξε σήμερα, μήπως πάτωσε το ΠΑΣΟΚ και ψάχνονται για αλλού;" Συνεχίζοντας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Δημήτρης Ζιγκερίδης ανέφερε ότι θα αγωνιστεί με πνεύμα απόλυτης ανεξαρτησίας και ευθύνης για την αλλαγή ηγεσίας και πολιτικής στο Δήμο με νέα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά , και ότι η αγκαλιά της Δημοτικής Παράταξης του είναι ανοικτή σε όλους οι οποίοι δεν ενέχονται σε πράξεις ανομίας ,ανεξάρτητα κομματικής και ιδεολογικής προέλευσης !!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη