30 Ιαν 2014

Υπάλληλοι του υπουργείου πολιτισμού: προτιμούν το Μπάνσκο

από κάποιο χιονοδρομικό της χώρας μας!
Δηλαδή τώρα ρε παιδιά, βολεμένα παιδιά, δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή που υπηρετείτε τον ελληνικό πολιτισμό και την Ελλάδα υποτίθεται, πάτε και ξοδεύετε το ζεστό ευρουλάκι των Ελλήνων
φορολογουμένων στη γειτονική χώρα και όχι σε κάποιον πανέμορφο χειμερινό προορισμό της χώρας μας;
Τι να σου κάνουν και οι Λευκές εβδομάδες, οι λευκοί μήνες και όποια άλλη πρωτοβουλία προσπαθούν να πάρουν κάποιοι, όταν εσείς που εργάζεστε στον πολιτισμό...τα δίνετε αλλού;
Ας είναι και τέσσερις ημέρες με 130 ευρώ!
Δώστε κάτι παραπάνω για να κρατηθούν και τα ελληνικά ξενοδοχεία και μη βρίζετε μόνο τα μνημόνια!!!

Ιδού η ανακοίνωση του συλλόγου και το λίνκ

http://www.psdeyppo.gr/news/2b413d46-2a81-478e-9291-d7b60c6dfca7

Εκδρομή στο χιονοδρομικό Κέντρο BANSKO Βουλγαρίας
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Σημειώνοντας, ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι τα τελευταία χρόνια με τα μνημόνια και τις τρόικες, δεν παύουμε να είμαστε άνθρωποι με διαρκή την ανάγκη του να ξεφεύγουμε που και που από την δύσκολη καθημερινότητά μας,  ανταποκρινόμενοι σε αίτημα πολλών συναδέλφων, με απόφαση που πήραμε στην αρ. 148/15-01-14  συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, αναλάβαμε την ευθύνη διοργάνωσης τετραήμερης  εκδρομής στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκοστη Βουλγαρία, συμπεριλαμβανομένης ημερήσιας εκδρομής στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια.
Το Μπάνσκο βρίσκεται στη νότια Βουλγαρία, στους πρόποδες του όρους Πιρίν.  Είναι μια μικρή πόλη με πληθυσμό περίπου 13.000 κατοίκους που τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη ενός σύγχρονου χιονοδρομικού κέντρου έχει μετατραπεί σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό για ολόκληρη τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ιδιαίτερα γραφικό και αποτελεί προορισμό για όλα τα γούστα, καθώς παρέχει αρκετές επιλογές. Εκτός από το χιονοδρομικό κέντρο με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και διευκολύνσεις για τους φίλους των χειμερινών σπορ, μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Στα σοκάκια του Μπάνσκο υπάρχουν ωραία café  για στιγμές χαλάρωσης, καθώς και αρκετές επιλογές για φαγητό σε παραδοσιακές ταβέρνες με φαγητό πολύ κοντά στις ελληνικές γεύσεις και συχνά με ζωντανή μουσική. Το βράδυ υπάρχουν αρκετές επιλογές διασκέδασης, από ένα χαλαρό ποτό στο μπαρ κάποιου ξενοδοχείου, ένα πιο έντονο στα δεκάδες μπαράκια γεμάτα από νεολαία ή για τους πιο απαιτητικούς σε κάποιο από τα μεγάλα κλαμπ. Τέλος στο Μπάνσκο προσφέρεται για την αγορά διάφορων σουβενίρ, όπως ξυλόγλυπτα, πήλινα αντικείμενα και γενικά ειδών λαϊκής τέχνης. Όντας μια πολύ καλή επιλογή απόδρασης, προσφέρει πολλές επιλογές, είναι κοντά, είναι οικονομικό και σίγουρα δεν απογοητεύει τον επισκέπτη του.
 Μ’ αυτά υπόψη
 σας καλούμε
 να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας λαμβάνοντας υπόψη τις ακόλουθες λεπτομέρειες της εκδρομής:
  • Τετάρτη, 12 Φεβρουάριου στις 22:00΄ το βράδυ, αναχώρηση από Αθήνα.
  • Πέμπτη και Παρασκευή, 13 και 14 Φεβρουάριου, δηλ., το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο στο Μπάνσκο.
  •  Σάββατο, 15 Φεβρουάριου,  ημερήσια εκδρομή στη Σόφια με επιστροφή στο Μπάνσκο γύρω στις 7 το βράδυ.
  •  Κυριακή, 16 Φεβρουάριου αναχώρηση στις 14:00΄ μ.μ. για επιστροφή στην Αθήνα.
Στην τιμή συμμετοχής, που έχει οριστεί στα 130,00 ΕΥΡΩ περιλαμβάνονται:
  • Τρεις διανυκτερεύσεις (13,14 & 15 Φεβρουαρίου) στο 4-άστερο ξενοδοχείο Grand Ηotel Βansko
  •  Ημιδιατροφή  (πρωινό και βραδινό φαγητό).
  • Μεταφορά με σύγχρονο, κλιματιζόμενο λεωφορείο.
  • Ημερήσια  εκδρομή στη Σόφια.
 Το πρακτορείο που μεσολαβεί για τη διοργάνωση είναι το KLIMA HOLIDAYS (site: www.klimaholidays.gr) με αρ. τηλεφώνου 211 01 33 281 για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία, ή ακόμα και κράτηση.
 Υπεύθυνος από πλευράς Συλλόγου, ο Πρόεδρος συνάδελφος Γιάννης ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (κιν. 694 474 74 68).
 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 5/2/2014 με καταβολή όλου του ποσού των 130,00 ΕΥΡΩ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη