Του Χρηστου Καραγιαννοπουλου, δημοσιογράφου.
Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε αγωνας μπάσκετ μεταξυ των εργαζομενων στο Δήμο Θεσσαλονίκης και των Δημοτικων Συμβούλων στον κεντρικό Δημο, στο πλαίσιο μιας αξιοπροξεκτης ..
αθλητικης προσεγγισης αιρετων και δημοτικών υπαλλήλων.
αθλητικης προσεγγισης αιρετων και δημοτικών υπαλλήλων.
Αυτό το γεγονός, μου έδωσε το έναυσμα να θυμηθω μια άλλη αθλητικη συνάντηση, ποδοσφαιρική αυτή τη φορά, μεταξύ των εργαζομενων στο Δήμο Θεσσαλονίκης και των δημοσιογράφων των εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», απ΄όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.
Οι αρχηγοι των ομάδων Χρήστος Καραγιαννοπουλος και Απόστολος Παπαγιαννόπουλος είχαμε ανταλλάξει αναμνηστικά συμμετοχης, ενώ ο «ιστορικός» αυτός αγώνας έγινε κάτω από συνεχή βροχή.
Στην αριστερη φωτογραφία διακρίνονται (ορθιοι) Χρήστος Καραγιαννόπουλος, Περικλής Στελλας, Κυριάκος Θωμαίδης, Απόστολος Παπαγιαννόπουλος και (καθισμένοι) Γιώργος Μινος και Γιάννης Δελκος της πρώην ΕΤ3. Στη δεξια φωτογραφία, η ομάδα των δημοσιογράφων εισέρχεται θριαμβευτικά στον αγωνιστικο χώρο.