24 Ιαν 2014

Εγώ τα γράφω, εσείς σχολιάστε

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ των XALIΩΝ….
ΕΓΩ τα ΓΡΑΦΩ, ΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ !!

του Βλάση Γωγούση


Αποφυλακίστηκε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ με εγγύηση …..5 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ ( τα οποία αν δεν την …κοπανήσει, θα τα πάρει πίσω , είτε αθωωθεί είτε καταδικασθεί - ) και με την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό τμήμα ΚΑΘΕ……15 ΜΕΡΕΣ.

Διαβάζοντας το γεγονός , μούρθε στο μυαλό η 56χρονη πρώην ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΗΛΙΑ .
Σας θυμίζω ότι η η ΑΝΤΩΝΙΑ, διέφυγε εκτός Ελλάδας τον Ιούλιο του 2005 και ενώ είχε ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της λόγω εμπλοκής της στο παραδικαστικό κύκλωμα.
Συνελήφθη τον Μάιο του 2011 από τις Βρετανικές αρχές, με βάση διεθνές ένταλμα σύλληψης και αποφυλακίσθηκε επειδή το Βρετανικό δικαστήριο έκρινε ότι ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΙΠΗ !
Η σχετική διαδικασία αναβλήθηκε επ` αόριστον, με τους εξής περιοριστικούς όρους :

Εμφάνιση ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ( !!) σε αστυνομικό τμήμα αλλά και παρουσία της ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΚΤΩ Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
Στο σπίτι της υπάρχει ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ μόλις έλθει σε «ηλεκτρονική» επαφή με ένα ρολόι - πομπό που φορά η ίδια στο χέρι της.
Αν αυτή η συσκευή μείνει αδρανής - λόγω απουσίας του αποφυλακισθέντος ατόμου - ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !

Τα σχόλια λοιπόν αρχίζουν από μένα !
Ο ΠΡΩΤΟΣ …ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ , καταθέτει τα….. ψιλά ( ή μία εγγυητική επιστολή Τραπέζης- έτσι μούπαν- .και ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ εξέρχεται της οικίας του ίνα …μεταβή εποχούμενος του πολυτελούς οχήματός του – προς το εγγύς Αστυνομικό τμήμα.
Αφήνω στους εκλεκτούς αναγνώστες μου να φαντασθούν τη σκηνή….υποδοχης του αγαπητού μου …ΔΗΜΗΤΡΗ από τον αρμόδιο Αστυνομικό Υπάλληλο !
Εγώ - για να πω την αμαρτία μου - πιστεύω ότι τον κύριο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ αναμένει στο κεφαλόσκαλο του τμήματος αυτοπροσώπως ο Διοικητής !
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ ( για την ΑΝΤΩΝΙΑ ΗΛΙΑ λέμε), καταριέται την ώρα και τη στιγμή που την …κοπάνησε από την ηλιόλουστη Ελλαδίτσα και – κατά τις ….ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μου - παρακαλάει γονατιστή τις Βρετανικές αρχές να την εγκλείσουν στο τμήμα βαρυποινιτών των φυλακών της φιλόξενης Αλβιόνος !

Δρ Βλάσης Γωγούσης
Αναμένω σχόλια !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη