25 Ιαν 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ …..ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ !!

του Βλάση Γωγούση
Διάβασα λίγο πριν σtaxalia “
«Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφοριακού της Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες...
δραστηριότητες παρήγγειλε ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης».

Έτσι το γράφουν οι Εφημερίδες , έτσι το εξαγγέλλουν τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις , έτσι το γράφουν και….. taxalia !!

Σαν να λέμε δηλαδή για ένα ανθρωπόμορφο κτήνος που βίασε με απάνθρωπο τρόπο ανήλικο αγοράκι 4 ετών προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία και το οποίο στη συνέχεια το στραγγάλισε και το έρριξε σε παρακείμενο πηγάδι ότι :

" Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εις βάρος ανηλίκου, παρήγγειλε ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης».

Μ` αυτόν τον τρόπο, φίλοι αναγνώστες, ο τύπος και τα άλλα ΜΜΕ «απαλύνουν» την βαρύτητα των αδικημάτων, κάνουν τους αναγνώστες και ακροατές να προσπερνάν την είδηση εν ριπή οφθαλμού, και εθίζουν τον Λαό σε κάθε είδους πληροφόρηση που αναφέρεται σε παράνομες πράξεις.
Κατά τη δική μου άποψη η πρώτη είδηση θάπρεπε να γραφεί ως εξής :


«Συνελήφθη χθες και φυλακίστηκε ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΖΟΥΝΗΣ, ηλικίας 62 ετών, Διευθυντής της τάδε Εφορίας, κάτοικος, Θεσσαλονίκης , Μαιανδρινού αρ. 23.
Στους τραπεζικούς λογαριασμούς του παραπάνω απατεώνα -πρώην δημόσιου υπαλλήλου- βρέθηκαν τεράστια ποσά προερχόμενα προφανώς από εκβιασμούς και παράνομες συναλλαγές που διέπραττε σε βάρος φορολογουμένων πολιτών.
Ο κύριος Εισαγγελεύς διέταξε την πρόσκαιρη δέσμευση ΟΛΩΝ των περιουσιακών στοιχείων του εκβιαστού , καθώς και των συγγενών του πρώτου και δευτέρου βαθμού».

Και τώρα η δεύτερη είδησης :

" Συνελήφθη χθες το ανθρωπόμορφο κτήνος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΣΡΑΚΕΝΤΙΔΗΣ, ηλικίας 57 ετών , έμπορος, κάτοικος Θεσσαλονίκης, Κενάνδρου 217 , Εύοσμος.

Ο ΠΑΣΡΑΚΕΝΤΙΔΗΣ , βίασε με κτηνώδη τρόπο ανήλικο αγοράκι 4 ετών προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία και στη συνέχεια το στραγγάλισε και το έριξε σε παρακείμενο πηγάδι !
Σήμερα το πρωί την ώρα που προσάγονταν σιδηροδέσμιος στο γραφείο του ανακριτή , το πλήθος επεχείρησε να τον λιντσάρει "!.


Αφήνω τελευταία την γνώμη μου για την επαίσχυντη απαγόρευση της μη παραβίασης των περιβόητων «ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ».

Ακράδαντα πιστεύω ότι ο Νόμος και η «υπηρεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων » , θωρακίζει και καλύπτει ΜΟΝΟ τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους βιαστές , τους παιδεραστές , τους δολοφόνους , τους μεγαλοαπατεώνες , τους επίορκους Δημόσιους λειτουργούς και τους ληστές της Δημοσίας περιουσίας.

Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος , θάδινα την είδηση όπως την περιγράφω παραπάνω, χωρίς να φοβηθώ ότι θα καταστώ κατηγορούμενος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων , φράση που κατά την ταπεινή μου γνώμη σημαίνει ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των παραπάνω καθαρμάτων.

Γράψ`τε τα και αν σας πιάσουν και σας προσάγουν σε δίκη , στείλ`τε μου ένα μήνυμα , εκατό μάρτυρες υπεράσπισης θα σπεύσουν ( πρώτος και καλύτερος εγώ με τη γυναίκα , την δικηγορίνα θυγατέρα μου και τον ρομποτίστα γυιό μου !).
Κι` απ`έξω από τα δικαστήρια θα μαζευτούν εκατοντάδες ( νάναι καλά τα …κινητά , τα xalia και το Facebook !).

Τέλος σε περίπτωση χρηματικής καταδίκης του δημοσιογράφου , σας δίνω τον λόγο της τιμής μου , αναλαμβάνω να ξεκινήσω δημόσιο έρανο , καταθέτοντας πρώτος και καλύτερος ολόκληρη τη σύνταξή μου αφ` ενός και αφετέρου καθισμένος στην Τσιμισκή μ` ένα κονσερβοκούτι κι` ένα χαρτόνι κρεμασμένο στον λαιμό μου που θα γράφει :
« τον οβολόν σας για την καταπολέμιση της διαφθοράς» και από κάτω « Δρ Βλάσης Γωγούσης »,
θα προκαλέσω σεισμό στην πόλη μας.

Ταυτόχρονα θα προσκαλέσω όλα τα κανάλια για την ευρύτερη δημοσιοποίηση του γεγονότος , μα τω Θεώ σας λέω, θα το κάνω !

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη