20 Ιαν 2014

Η αδερφή πήγε να καλύψει τα νώτα της και τελικά βρήκε το μπελά της

Πήγε να δηλώσει την κλοπή του οχήματός της και βρέθηκε  στα σίδερα!


Όλα ξεκίνησαν όταν 22χρονος ημεδαπός πλησίασε με το εν λόγω ΙΧ περίπτερο στο Κορδελιό και με την απειλή κυνηγετικού όπλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Την ίδια ημέρα η 36χρονη αδερφή του, μάλλον κατόπιν εορτής, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλει την κλοπή του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της, από την περιοχή Υψωμάτων Διαβατών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ήταν το μέσο που χρησιμοποίησε ο 22χρονος δράστης, ο οποίος τυγχάνει αδελφός της 36χρονης. Επίσης, προέκυψε ότι η 36χρονη κατήγγειλε ψευδώς την κλοπή του οχήματος, ενώ γνώριζε για την τελεσθείσα πράξη, οπότε και συνελήφθη.  

Επιπρόσθετα, σε πάρκο της Μενεμένης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, εντοπίστηκε το κυνηγετικό όπλο, με το οποίο τελέσθηκε η ληστεία, ενώ προέκυψε ότι είχε αφαιρεθεί από οικία στην Ευκαρπία τον Οκτώβριο του 2012.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 22χρονου.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη