29 Ιαν 2014

Τον ακριβότερο παίκτη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου φέρνει ο Ιβάν

Ο Ιβάν Σαββίδης βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και φέρνει όπως όλα δείχνουν (δεν έπεσε η υπογραφή ακόμη!) τον παικταρά ...
Μπίμπρας Νάτχο. Σύμφωνα με την πιό έγκυρη ιστοσελίδα του κόσμου, σε θέματα εκτίμησης αξίας παικτών, την transfermarkt.de , ο παίκτης κοστολογείται 12 εκατομμύρια ευρώ, όταν ο Μήτρογλου κοστολογείται 7,2, ο Μαντούρο 1,8, ο Μάρτενς 3 και ο παικταράς Γέλε Φόσεν, που παλεύει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ (και θα κάνει τη διαφορά) 6,5 εκατομμύρια.

Προς το παρόν, ακριβότερος παίκτης του ΠΑΟΚ παραμένει ο Στοχ με αξία 6,5 εκατομμύρια ευρώ, που πάντως δεν τη δείχνει στο γήπεδο, παρά μόνο όταν παίζει πίσω του ο Λίνο, με τον οποίο κάνουν πολύ δυνατό δίδυμο. Όταν παίζει με τον Σπυρόπουλο, παραπαίει.

Αν ο ΠΑΟΚ αποκτήσει και τον Φόσεν, θα μπορεί να ονειρεύεται πρωτάθλημα.
Πάντως, ο Ιβάν έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω, φέρνοντας παίκτες που κοστίζουν όσο ...τρείς ομάδες της superleague μαζί, καιρός να στρώσει την ομάδα ο Στέφενς.


Βέβαια, ο Μαρινάκης, αν πουλήσει τελικά τον Μήτρογλου στη Φούλαμ και με τα λεφτά από τους Καταριανούς για τον Βάις, είναι "φορτωμένος" και θα απαντήσει το καλοκαίρι, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Μ΄αυτά και μ΄αυτά, την επόμενη σεζόν, ΠΑΟΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παίζουν μόνοι τους στο πρωτάθλημα και οι άλλοι θα είναι τρεις κλάσεις πίσω και θα θυμίζουν "τραχανοπλαγιές". Έχουν ξεφύγει πολύ οι δύο, που παίζουν πλέον σε άλλο επίπεδο.






 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη