9 Ιαν 2014

Σφοδρή επίθεση γνωστού δικηγόρου των Σερρών σε μπλόγκερ!

Προκαλούν την εισαγγελική έρευνα οι καταγγελίες του γνωστού δικηγόρου των Σερρών Αλέξανδρου Χατζηδημητρίου σε τοπικό κανάλι! Δείτε το θέμα:
Σφοδρή επίθεση έκανε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου στους ΝΑΖΙ ... ΑΡΗΔΕΣ σε συνέντευξη του στην Ελένη Μωραίτη και στο TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!
 Ο δικηγόρος του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας είπε μεταξύ άλλων μετά από ερωτήσεις της δημοσιογράφου και τα εξής:
 ΄΄....όχι απλά δεν είμαστε φίλοι με τον blogger, απλά αρνούμαστε να τον πληρώσουμε......το δίκιο σε πνίγει.. 
 Αυτοί οι άνθρωποι τώρα τι κάνουν; κάνουν δημοσιογραφία ; Είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, είναι εκβιαστές και συκοφάντες, τελεία και παύλα.... 
 Με λένε Χατζηδημητρίου Αλέξανδρο..δεν τους γνωρίζω αλλά είναι ένα συγκεκριμένο blog ,το blog IAKXOS. 
Δεν το έχετε ακούσει ποτέ; 
 Εγώ θα το πω. 
Δεν το λέει κανείς, είναι όλοι τρομοκρατημένοι, όλοι φοβούνται... .....ενδιαμέσως εμένα και πολλούς άλλους ΝΑΙ (για το αν του ζήτησαν χρήματα)...Αλλά , δεν μπορείς να μπεις στην διαδικασία είναι αυτός.Δεν θα το αποδείξεις ποτέ.. 
 Εκβίασαν , προειδοποίησαν, πολλές κουβέντες, είτε να καταφέρουν να εισπράξουν , είτε να το βουλώσεις , είτε να αλλάξεις γραμμή ......και το λέω ξανά , είναι το blog IAKXOS.. 
Με λένε Χατζημητρίου Αλέξανδρο..... 
 Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το blog IAKXOS είναι κοινοί εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου , εκβιαστές και συκοφάντες...... .....Θα βγαίνω όπου με καλούν και θα λέω ότι είναι εκβιαστές και συκοφάντες..... ΄΄


http://dovites.blogspot.gr/2014/01/vs-n.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη