14 Ιαν 2014

"Ομολογείτε κυνικά την αποτυχία σας κ.Μπουτάρη"

Η Άννα Ευθυμίου, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης και δικηγόρος, στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 13-01-2014 έθιξε το μείζον πλέον ζήτημα της......
πειρατείας των ανακυκλώσιμων υλικών από τους μπλε κάδους και κατηγόρησε τη διοίκηση Μπουτάρη ότι ομολογεί κυνικά την αδυναμία της να διοικήσει σωστά την πόλη μας: «κ. Μπουτάρη, μετά από τρία χρόνια που διοικείτε το δήμο μας έρχεστε απλά να διαπιστώσετε ερωτηθείς για το σχετικό θέμα σε πρόσφατη συνέντευξή σας ότι «…το φαινόμενο έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση και εγκυμονεί πλέον σοβαρούς κινδύνους»!

Το ίδιο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απλά αρκείται μεταξύ άλλων να δηλώσει ότι «…εκτός από τη ρύπανση, είναι μεγάλος και ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς εντός κατοικημένων περιοχών, όπου επιτήδειοι αποθηκεύουν ανακυκλώσιμα υλικά....» Μάλιστα, πριν από τρεις εβδομάδες περίπου από την αιτία αυτή εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή της Άνω Πόλης. Δηλαδή, τι θέλετε να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες, επιτέλους για να δραστηριοποιηθείτε εγκαίρως; Έπρεπε ήδη να είχατε δρομολογήσει τη λύση του προβλήματος και όχι απλά να το διαπιστώνετε και να δηλώνετε ότι συνεργάζεστε με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπισή του τρία χρόνια μετά.»

Σχετικά με τη δήλωση του κ. Μπουτάρη ότι οι Θεσσαλονικείς είναι κομπλεξικοί με την πρωτεύουσα και χωριάτες σε σχέση με την πόλη τους, τόνισε ότι: 
«Κ. Μπουτάρη, με αυτές τις δηλώσεις σας υποτιμάτε τους Θεσσαλονικείς και τους νέους της πόλης μας! Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε Θεσσαλονικείς και Μακεδόνες! Δεν τρέφουμε κανένα σύμπλεγμα κατωτερότητας από την Αθήνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς εννοείτε τα περί "αστικής τάξης", αλλά οι περισσότεροι από εμάς έχουμε καταγωγή από κάποιο χωριό και με την αναφορά σας προσβάλλετε σχεδόν όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηρίζοντας τους Θεσσαλονικείς χωριάτες αποπειράστε να δικαιολογήσετε ανεπιτυχώς τη δική σας ανικανότητα.»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη