20 Ιαν 2014

Ιβάν, στο ξαναλέω: σταμάτα τις μεταγραφές !

Δηλαδή ρε Στέφενς, ποιούς θέλεις να σου φέρουμε για να παίζει η ομάδα μπάλα αντίστοιχη του Πανιωνίου, του Εργοτέλη και της Καλλονής; Δεν σου ζητήσαμε να κερδίζεις την Μπαρτσελόνα. Τον Πανιώνιο σου ζητάμε να κερδίζεις. Χρειάζεσαι Μέσι, Ρονάλντο και Ριμπερί για να το πετύχεις; O Πανιώνιος που σε κέρδισε, έχει ακριβότερο ρόστερ; Το 1/10 του..
δικού σου έχει. Τι θες για να κάνεις ομάδα να κερδίζει ομάδες με το 1/10 του προϋπολογισμού σου; Άμα μου φέρνανε κι εμένα τον Μέσι, τον Νεϊμάρ, τον Ιμπραήμοβιτς και τον ...Μαραντόνα, δεν θα σε χρειαζόμουν ! Θα τους άφηνα να παίζουν μόνοι τους και να κερδίζουν. 

Μη σου τρώνε τα λεφτά ρε Ιβάν! Όσες μεταγραφές κι αν κάνεις, αν η ομάδα δεν είναι ομάδα, θα χάσεις τα λεφτά σου. Τα ίδια παραμύθια λέγανε και στον Μπατατούδη, του φάγανε εκατομμύρια εκατομμυρίων και η ομάδα δεν βλεπόταν. Αντί να χώνεις το χέρι στο πορτοφόλι, χώσ'το στο λαιμό του Στέφενς και πες του "καριόλη, σου έστησα ομάδα 25 εκατομμυρίων ευρώ κι η εικόνα που παρουσιάζεις είναι σαν ομάδα 2 εκατομμυρίων ευρώ.Σταμάτα να μου ζητάς παίκτες και κάνε αυτούς που έχουμε να παίζουν".

Έτσι, γίνονται οι ομάδες αφεντικό, όχι με κορόιδα που συνεχώς φέρνουν παίκτες. Και σταμάτα να ξοδεύεις τα λεφτά σου σε παλτά!
Μπορείς να πάρεις παίκτη της αξίας του Μήτρογλου, για να χτυπήσεις τον ανταγωνιστή σου που έχει τον Μήτρογλου; Αν ναι, πάρ΄τον. Αν όχι, μην πετάς τα λεφτάς σου σε μετριότητες. Μαντούρους και Νίνηδες έχεις και στις ακαδημίες.
Άσε τους οπαδούς να λένε! Οι οπαδοί, όποτε δεν πάει καλά η ομάδα, θέλουν μεταγραφές. Και κάθε μέρα να τους έφερνες νέο παίκτη δεν θα ΄λεγαν όχι. Επειδή όμως δεν έχεις εργοστάσιο που τυπώνει πεντακοσάευρα, κάνε αυτό που σου είπα. Πλάκωσέ τους στις σφαλιάρες να παίξουν, αυτοί που είναι, κι όχι συνεχώς να χαλαρώνουν με την ελπίδα ότι θα έρθει κάποιος καινούριος να τους ξαλασπώσει.
Να αποδώσουν αυτό για το οποίο (καλο)πληρώθηκαν όλοι, με πρώτο τον (εγωιστή) προπονητή.

Ваш друг
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη