14 Ιαν 2014

Τζιτζικώστας : Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης, οι ανακοινώσεις στην ώρα τους

Για τα σενάρια που διακινούν ορισμένοι και τον επαναφέρουν στους πιθανούς διεκδικητές του δήμου Θεσσαλονίκης ρωτήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για την πορεία του ΕΣΠΑ στην Κεντρική Μακεδονία.
Στην απάντησή του ο Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε για μια ακόμα φόρα ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του
Περιφερειάρχη, διαψεύδοντας κάθε εμπλοκή του σε σενάρια για το δήμο Θεσσαλονίκης.  «Έχω απαντήσει επανειλημμένα για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν αλλάζει τίποτα απολύτως στον σχεδιασμό μας. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στην ώρα τους και σίγουρα όχι στο κτίριο της περιφέρειας», είπε.

Σε ερώτηση για το εάν η μάχη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι εύκολη ή δύσκολη, τόνισε πως καμία μάχη δεν είναι εύκολη και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και άφησε  σαφή υπονοούμενα για όσους προτίθενται να μετατρέψουν τις περιφερειακές εκλογές σε κομματικό δημοψήφισμα. Αναφερόμενος στους συνυποψηφίους του σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Ελπίζω και εύχομαι όσοι αποφασίσουν να συμμετέχουν στις εκλογές, να έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μιλήσουμε προεκλογικά για την Κεντρική Μακεδονία. Η μάχη είναι αυτοδιοικητική και όχι για να καταγράψουν δυνάμεις τα κόμματα. Εμείς θα καταθέσουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα για την Κεντρική Μακεδονία».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη