17 Ιαν 2014

Να και κάτι που δεν ξέρετε σίγουρα: Τα πιο παθιασμένα ζώδια του Ζωδιακού Κύκλου!

ΚΡΙΌΣ

Γυναίκα. Ενθουσιάζεται γρήγορα με τα χάδια ή ένα απαλό μασάζ. Της αρέσουν οι
εμπνευσμένες ερωτικές εξομολογήσεις, ξενερώνει όμως με τις κοινοτυπίες.
Άντρας. Στο κρεβάτι θέλει να έχει τον πρώτο λόγο. Θέλει τη γυναίκα απαλή, σέξι, σούπερ θηλυκή και κατά κάποιο τρόπο πιο… υποτακτική στο σεξ.

ΤΑΎΡΟΣ

Γυναίκα. Λατρεύει τις συζητήσεις για το σεξ, τα έξυπνα κομπλιμέντα, τα λουλούδια και τα δωράκια. Δεν αντέχει την αντρική ακαταστασία.
Άντρας. Χαρακτηρίζεται από τεράστια υπομονή και επιμονή. Μπορεί να κάνει σεξ όλη νύχτα. Προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες της συντρόφου του.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Γυναίκα. Παιχνιδιάρα και ξεμυαλίστρα. Δεν της αρέσει η συνήθεια, ενώ συναρπάζεται από τις εκπλήξεις. Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτήν το σεξ να μην καταντήσει ποτέ ρουτίνα.
Άντρας. Λατρεύει τα μυστικά και τις εκπλήξεις, καθώς και τα ερωτικά ρούχα που εξάπτουν τη φαντασία του. Είναι εφευρετικός εραστής που δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Γυναίκα. Της αρέσουν οι στενές σχέσεις και η ρομαντική ατμόσφαιρα. Δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τις αγενείς κινήσεις, τις χειρονομίες και τα πρόστυχα αστεία.
Άντρας. Εξαιρετικά αισθαντικός και ρομαντικός, πάντα έτοιμος να ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα. Το πιο σημαντικό γι’ αυτόν δεν είναι η ίδια η πράξη, αλλά το πριν και το μετά.

ΛΈΩΝ

 Γυναίκα. Παίρνει ρίσκα και θέλει να παίζει με τους δικούς της κανόνες. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις οσμές, κι έτσι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο γι’ αυτήν από ένα βραδινό ερωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια.
Άντρας. Περήφανος, θέλει να τον λατρεύουν. Του αρέσει η ποικιλία στο σεξ και τείνει να επιλέγει συντρόφους που υπακούν στη θέλησή του.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Γυναίκα. Ενθουσιάζεται όταν ο σύντροφός της δείχνει αποφασιστικότητα. Δεν της αρέσουν τα προκαταρκτικά διαρκείας, ούτε οι πολύ ήπιοι άντρες με πιο θηλυκά χαρακτηριστικά. Άντρας. Για να ξυπνήσετε τον πόθο του, πρέπει να είστε παθιασμένη και λάγνα. Τον ενδιαφέρει να είναι καλός όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τη σύντροφό του.

ΖΥΓΌΣ

Γυναίκα. Είναι πολύ συναισθηματική και ενθουσιάζεται εύκολα. Της αρέσουν οι γρήγοροι, αποφασιστικοί και δημιουργικοί άντρες.
Άντρας. Παθιασμένος, αλλά ανυπόμονος εραστής. Μπερδεύει την αγάπη με το σεξ και έτσι απολαμβάνει την ικανοποίηση. Οι ικανότητές του είναι αξιοζήλευτες.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Γυναίκα. Το πιο αντιπροσωπευτικό ζώδιο όσον αφορά στο σεξ. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να εμπνεύσουν το απέραντο πάθος της.
Άντρας. Του αρέσει να παίζει με το μυαλό των γυναικών. Παρόλα αυτά, δεν κάνει σεξ οπουδήποτε και με οποιανδήποτε. Χρειάζεται ξεχωριστό περιβάλλον και μια ξεχωριστή σύντροφο.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Γυναίκα. Είναι άκρως ερωτική και μπορεί να συναρπάσει το σύντροφό της. Δεν αντέχει το κοινότυπο φλερτ και τα τρυφερά κομπλιμέντα.
Άντρας. Οι συζητήσεις για το σεξ και τις ερωτικές φαντασιώσεις τον αγχώνουν. Του αρέσουν όμως πολύ τα σέξι ρούχα και εσώρουχα.


ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Γυναίκα. Η εκπρόσωπος του ρομαντισμού. Τη διεγείρουν ένας αργός χορός υπό το φώς των κεριών, τα κομπλιμέντα και οι ευχάριστες εκπλήξεις.
Άντρας. Συντηρητικός και όχι ιδιαίτερα ευγενής. Του αρέσει το έντονο, ενεργητικό και εύκολο σεξ. Δεν χρειάζεται να φαντασιωθεί – φτάνει κατευθείαν μέχρι το τέλος.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Γυναίκα. Ρομαντική και ονειροπόλα, δεκτική στις καινοτόμες προτάσεις και τις φαντασιώσεις του συντρόφου της. Λατρεύει τα πρωτότυπα κομπλιμέντα.
 Άντρας. Αρκετά ασταθής. Δεν του αρέσει η ρουτίνα, διστάζει όμως μπροστά στους πειραματισμούς, όπως να δοκιμάσει νέες στάσεις, παιχνίδια κ.ο.κ.

ΙΧΘΕΊΣ

Γυναίκα. Την ανάβουν οι άντρες που έχουν τον έλεγχο και παίρνουν πρωτοβουλία, μιας και αυτή είναι λίγο απαθής και αδύναμη.
Άντρας. Ευαίσθητος, δεν του αρέσει να προβάλλει τη σεξουαλικότητά του ή να μιλάει γι’ αυτήν. Έχει πολύ λεπτό γούστο και δεν του αρέσει ο πρόστυχος και έκδηλος ερωτισμός.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη