31 Ιαν 2014

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη για εμπορία ναρκωτικών.


856 γραμμάρια ηρωίνη είχαν στο σπίτι τους δύο ημεδαποί 22 και 17 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα) στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Στην κατοχή της 17χρονης βρέθηκαν 615€ προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών. 

Ακόμα, ένας 54χρονος στην περιοχή της Καλαμαριάς συνελήφθη αφού σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν 1.330γρ χασίς. Ακόμα στο σπίτι του βρέθηκαν επτά ναρκωτικά δισκία, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, ένας μηχανισμός ηλεκτρικής εκκένωσης, 130 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μία σιδερογροθιά και 200€ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης, σε έλεγχο του 54χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και επιπλέον (200) ευρώ.

Από μικρός φαίνεται πως μπήκε στη παρανομία ο δεκαοκτάχρονος αλλοδαπός που συνελήφθη με μισό κιλό χασίς στον χώρο γύρω από το ΑΠΘ. Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος, ευρισκόμενος εξωτερικά του ΑΠΘ, αποπειράθηκε να πουλήσει ένα μικρόδεμα κάνναβης, πλην όμως συνελήφθη από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας. Μάλιστα κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά, απωθώντας τους αστυνομικούς χτυπώντας τους.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
513 γραμμάρια χασίς
615 ευρώ,
42 δολάρια και
Ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τη διευκόλυνση παράνομων συναλλαγών του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη