12 Φεβ 2014

Να 6 επαγγέλματα που πληρώνουν 50+ δολάρια την ώρα!

Είστε έτοιμοι να μάθετε περίπου έξι σταδιοδρομίες που πληρώνουν περισσότερο από $ 50 ανά ώρα; Ιδού λοιπόν: 

Καριέρα # 1: Διαφήμιση και Προώθηση Διευθυντής

Βρείτε πτυχιακά προγράμματα
Η μέση ωριαία αμοιβή: $ 51.47 *
Εάν έχετε πάντα ενδιαφέροντα για το πώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διατίθενται στο εμπόριο, μια καριέρα ως διαχειριστής σε διαφήμιση και προωθητικές ενέργειες θα μπορούσε να ικανοποιήσει την καριέρα σας και να μπουν κάποια χρήματα στην τσέπη σας την ίδια στιγμή.
Το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι οι επαγγελματίες εργάζονται με όλους, από τους καλλιτεχνικούς διευθυντές στα μέλη οικονομικό επιτελείο, και θα μπορούσαν να σχεδιάσουν διαφημιστικές καμπάνιες, να διαπραγματεύεται συμβόλαια διαφημίσεων, και να συναντηθεί με τους πελάτες για την παροχή συμβουλών μάρκετινγκ.
Γιατί θα μπορούσε να πληρώσει: Αυτές τις μέρες, οι εταιρείες είναι πρόθυμοι να καθορίσουν τις μάρκες τους και να εξασφαλίσουν παίρνουν υψηλή ορατότητα, λέει ο Joseph Terach, συν-ιδρυτής της Resume Deli, μια επαγγελματική εταιρεία διαχείρισης σταδιοδρομίας.
"Μια διαφήμιση και προωθητικές ενέργειες διαχειριστής είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας, φροντίζοντας brand της εταιρείας παίρνει στο κεφάλι της συσκευασίας. Ένα καλό μπορεί να αξίζει το βάρος τους σε χρυσό», προσθέτει.
Επιλογές Εκπαίδευση: Το Υπουργείο Εργασίας σημειώνει ότι για τις περισσότερες θέσεις διαφήμισης διευθυντής, το πτυχίο πανεπιστημίου είναι απαραίτητη, και ορισμένοι εργοδότες μπορεί να προτιμούν ένα πτυχίο στη διαφήμιση ή τη δημοσιογραφία. Το Υπουργείο αναφέρει επίσης ότι οι διαχειριστές σε αυτόν τον τομέα έχουν συνήθως κάποια σχετική εργασιακή εμπειρία στον τομέα.

Καριέρα # 2: Top Executive

Βρείτε πτυχιακά προγράμματα
Η μέση ωριαία αμοιβή (για Διευθύνοντος): $ 85.02 *
Ονειρεύεστε ανεβαίνει στην κορυφή της εταιρικής σκάλας; Μια καριέρα ως υψηλόβαθμο στέλεχος θα μπορούσε όχι μόνο να πληρώσει τα μερίσματα προς τους στόχους της σταδιοδρομίας σας, αλλά και προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Ως κορυφαίο στέλεχος, τις ευθύνες σας θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη χάραξη στρατηγικών και πολιτικών για να εξασφαλιστεί ένας οργανισμός ικανοποιεί τους στόχους, το σχεδιασμό, τη διοίκηση και τον συντονισμό των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων, και τη διαβούλευση με άλλα στελέχη σχετικά με τις γενικές λειτουργίες, σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας.
Γιατί θα μπορούσε να πληρώσει: Κορυφαία στελέχη κερδίζουν τα μεγάλα bucks επειδή είναι υπεύθυνος για μεγάλες ποσότητες των πόρων, ανθρώπινων, τεχνικών και οικονομικών τομέων της εταιρείας, λέει Provitera.
Επιπλέον, Terach λέει ότι κάθε πλοίο χρειάζεται έναν καπετάνιο, και οι καπεταναίοι πρέπει πρώτα τους συντρόφους τους και ανώτερους αξιωματικούς.
"Ένα κορυφαίο στέλεχος σε μια επιχείρηση μπορεί να παρέχει πολύτιμες στρατηγικές συμβουλές σε ένα CEO για να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία ευημερεί και παραμένει εν ζωή", σημειώνει.
Επιλογές Εκπαίδευση: Πολλά κορυφαία στελέχη έχουν τουλάχιστον ένα πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων, ή σε ένα μεγάλο σχετικό με τον τομέα τους, σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας. Επιπλέον, το Τμήμα σημειώνει ότι η κορυφή execs μπορούν επίσης να έχουν ένα σημαντικό ποσό της επαγγελματικής εμπειρίας, αν και η εκπαίδευση μπορεί να διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από τη θέση και τη βιομηχανία.

Καριέρα # 3: Computer and Information Manager Συστημάτων

Βρείτε πτυχιακά προγράμματα
Μέση Ωριαία Μισθός: $ 62.08 *
Είχατε πάντα μια ικανότητα για την κατανόηση τους υπολογιστές και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων; Μπορείτε να κάνετε και να εξετάσει μια σταδιοδρομία ως έναν υπολογιστή και διαχείρισης πληροφοριών.Όχι μόνο θα έχετε την ευκαιρία να λυγίσει αναλυτικό μυαλό σας, αλλά θα μπορούσε να είναι καλά αποζημιωθούν για κάτι τέτοιο.
Το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας αναφέρει υπολογιστή και τις πληροφορίες των διαχειριστών αναλύουμε τις ανάγκες του οργανισμού τους υπολογιστή και να προτείνει πιθανές λύσεις. Με τον καθορισμό των στόχων της πληροφορικής ενός οργανισμού, οι διαχειριστές μπορούν να εφαρμόσουν συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων αυτών.
Γιατί θα μπορούσε να πληρώσει: «Bits και bytes σήμερα νέο νόμισμα, με τεράστιο όγκο πληροφοριών που διακινούνται ιλιγγιώδη ταχύτητα σε όλο τον κόσμο», λέει ο Terach. «Χωρίς ένα καλό διαχειριστή IT, μια εταιρεία μπορεί να βρεθεί σε δεινή θέση, εκνευρισμένους πελάτες που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους ή να δέχονται τα προϊόντα που είχαν παραγγείλει. Δίνοντας το κορυφαίο δολάριο για να πάρει καλή τεχνική λαοί επί της ομάδας σας είναι ένας μούστος."
Επιπλέον, David Bakke, εμπειρογνώμονας χρηματοδότηση στο Money Crashers, ένα δικτυακό τόπο αφιερωμένο στην διαχείριση των χρημάτων και της σταδιοδρομίας, λέει μια καριέρα ως έναν υπολογιστή και πληροφορίες διαχειριστής πληρώνει καλά, επειδή πολλές εταιρείες απαιτούν ένα MBA, προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις:
«Δεδομένου ότι ο κόσμος της τεχνολογίας συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται, ένας υπολογιστής και πληροφορίες διαχειριστής πρέπει επίσης να αναβαθμίσουν την εκπαίδευση και τις δεξιότητες του ή της, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική και σχετική."
Επιλογές Εκπαίδευση: Το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι το πτυχίο πανεπιστημίου σε υπολογιστή ή επιστήμη των πληροφοριών είναι συνήθως απαιτούνται, εκτός από την σχετική εργασιακή εμπειρία. Το Τμήμα σημειώνει, επίσης, ότι πολλοί οργανισμοί απαιτούν αυτές οι διαχειριστές να έχουν μεταπτυχιακό τίτλο και MBAs είναι κοινά.

Καριέρα # 4: Οικονομικός Διευθυντής

Βρείτε πτυχιακά προγράμματα
Μέση ωριαία αμοιβή: $ 59.26 *
Αν σας αρέσει να συμβουλεύει τους φίλους και την οικογένειά σας για οικονομικά θέματα, μια καριέρα ως οικονομικός διευθυντής μπορεί να αξίζει την προσοχή.
Στην πραγματικότητα, το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας, λέει, «οικονομικοί διευθυντές είναι υπεύθυνοι για την οικονομική ευρωστία ενός οργανισμού." Αυτό περιλαμβάνει να κάνει τα πράγματα όπως την προετοιμασία των οικονομικών καταστάσεων, την παρακολούθηση των χρηματοοικονομικών στοιχείων, καθώς και την εποπτεία των εργαζομένων που κάνουν αναφορά και τον προϋπολογισμό.
Γιατί θα μπορούσε να πληρώσει : Terach λέει ότι η πρόβλεψη και την παρακολούθηση των στοιχείων του ενεργητικού και του παθητικού της εταιρίας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της λειτουργίας μιας επιτυχημένης επιχείρησης. "Όταν πρόκειται για το πρόσωπο που είναι φύλαξη των παιδιών, τη λειτουργία αυτή, τα δολάρια ένας οργανισμός επενδύει σε αυτές θα μεταφραστεί σε δολάρια σωθεί και κέρδισε την κατώτατη γραμμή."
Πλέον, οικονομικοί διευθυντές πρέπει να ξέρουν τι να κάνουν, όταν οι χρόνοι γίνονται σκληροί οικονομικά.
«Με την ταραχώδη περιβάλλον που βρισκόμαστε σήμερα, οικονομικοί διευθυντές πρέπει να παρέχουν αποτελεσματικές μεθόδους ελέγχου των οικονομικών για να εξασφαλιστεί ότι μια εταιρεία μπορεί να επιβιώσει. Επιβιώνοντας σε δύσκολους καιρούς δείχνει ότι όταν οι καλές εποχές έρχονται πίσω γύρω, οικονομικοί διαχειριστές θα είναι σε θέση να εκτελέσει ακόμα καλύτερα », λέει.
Επιλογές Εκπαίδευση: Το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι οι επαγγελματίες αυτοί πρέπει να έχουν συνήθως ένα πτυχίο σε ένα πεδίο, όπως οικονομικά, λογιστικά, οικονομικά, ή διοίκησης επιχειρήσεων, μαζί με περισσότερα από πέντε χρόνια εμπειρίας σε μια οικονομική ή επιχειρηματική κατοχής. Λένε επίσης ότι πολλοί εργοδότες τώρα αναζητούν οικονομική στελέχη με μεταπτυχιακό τίτλο, κατά προτίμηση στη διοίκηση επιχειρήσεων, τη χρηματοδότηση, ή την οικονομία.

Καριέρα # 5: Αναλογιστής

Βρείτε πτυχιακά προγράμματα
Μέση ωριαία αμοιβή: $ 51.29 *
Εδώ είναι μια άλλη καριέρα που θα βάλει το μυαλό σας αναλυτικά σε overdrive: Αναλογιστής. Και αν ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα αυτό, ωρομίσθιο σας έχει τη δυνατότητα να πάει σε overdrive, καθώς και.
Αναλογιστών συνήθως καταγράφουν τα στατιστικά στοιχεία και την ανάλυση των χρηματοοικονομικών εξόδων κινδύνου και αβεβαιότητας, σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας. Σημειώνουν ότι το έργο αυτό είναι απαραίτητο για τον ασφαλιστικό κλάδο.
Γιατί θα μπορούσε να πληρώσει: "[I] στ είστε μια ασφαλιστική εταιρεία ή ποσοτική σταθερή χρηματοδότηση, θα πρέπει να έχετε μια ομάδα των αναλογιστών που μπορεί να έχει νόημα πολύπλοκων στατιστικών πιθανοτήτων και υπολογιστικών τύπων», λέει. "Η ανάθεση των ρόλων αυτών σε κανέναν, αλλά ένα άτομο με εξειδικευμένες μαθηματικές γνώσεις και δεξιότητες θα είναι πένα σοφός και λίβρα ανόητη."
Επιλογές Εκπαίδευση: Μαζί με μια σειρά από εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης, το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει αναλογιστές χρειάζονται ένα πτυχίο σε έναν τομέα όπως τα μαθηματικά, τις στατιστικές, τις επιχειρήσεις, ή της αναλογιστικής επιστήμης.

Καριέρα # 6: Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Βρείτε πτυχιακά προγράμματα
Μέση ωριαία αμοιβή: $ 52.05 *
Είστε επαγγελματίας στο να πάρει τους ανθρώπους ενθουσιασμένοι για ό, τι πράγμα μιλάς; Αν ναι, μια καριέρα ως διευθυντής δημοσίων σχέσεων θα μπορούσε να επιτρέψει σε σας για να χρησιμοποιήσουν τις επικοινωνιακές ικανότητές σας, ενώ, επίσης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κερδίσετε μια όμορφη πένα.
Σε αυτό το ρόλο, θα μπορούσατε να περιμένετε να γράψετε τα δελτία τύπου, την ανάπτυξη της εταιρικής ταυτότητας ενός οργανισμού, και να βοηθήσει τους πελάτες να δημιουργήσουν ένα ευνοϊκό δημόσια εικόνα, σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας.
Γιατί θα μπορούσε να πληρώσει: "Η ενασχόληση με ειδικευμένο κοινό, από τους καταναλωτές στα μέσα ενημέρωσης στις ρυθμιστικές αρχές, απαιτεί έναν επαγγελματία που ξέρει πώς να προσαρμόζεται γήπεδο τους και τους« φωνή »για να θέσει το εμπορικό σήμα της εταιρείας με τον καλύτερο δυνατό φως," λέει ο Terach.
"Αυτό είναι ό, τι καλό PR επαγγελματίες είναι για, και η λάμψη μπορούν να προσθέσουν το εμπορικό σήμα σας, ή την υποστήριξη των επικοινωνιών μπορούν να προσφέρουν για να πάρει την εταιρεία από μια κρίση, αξίζει μισθούς ασφαλίστρων τους», προσθέτει.
Επιλογές Εκπαίδευση: Αυτοί οι επαγγελματίες γενικά απαιτείται να έχουν πτυχίο στις δημόσιες σχέσεις, τις επικοινωνίες, τη δημοσιογραφία, ή την αγγλική γλώσσα, αν και ορισμένοι εργοδότες μπορεί να προτιμούν ένα μεταπτυχιακό στο PR ή δημοσιογραφία, σύμφωνα με το υπουργείο.

Σημείωση: η μετάφραση του άρθρου είναι αυτόματη και το άρθρο αναφέρεται για καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη