Μετά την ολιγωρία των τελευταίων κυβερνήσεων οι επαγγελματίες της περιοχής αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
Σύσσωμος ο επαγγελματικός, εμπορικός και αγροτικός κόσμος των Σερρών θα πραγματοποιήσει αύριο το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας στα σύνορα του Προμαχώνα.
Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το γνωστό θέμα των βιβλίων, οι έμποροι και βιοτέχνες για τις αθρόες και ανεξέλεγκτες εισαγωγές λαθραίων προϊόντων από την Βουλγαρία αλλά και την οικονομική εξαθλίωση που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια.
Οι διαμαρτυρόμενοι Σερραίοι θα μαζευτούν στην περιοχή των συνόρων στις 15.00 το μεσημέρι και θα μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια. Η κυκλοφορία δεν θα διακοπέι και πρόκειται για μία καθ΄ όλα ειρηνική διαμαρτυρία.