24 Φεβ 2014

Το παρασκήνιο της επίσκεψης Ιωαννίδη και Τζιτζικώστα στην Πιερία

Γαλάζιες «καλημέρες» με επισκέψεις Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη στο Λιτόχωρο. Προβληματική η συνέντευξη τύπου που ..
παραχώρησε, στην Κατερίνη, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.




Η πρώτη χειραψία Ιωαννίδη με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου 
ψυχρή και αμήχανη...


Μετά... ο πάγος έσπασε!


Παρακάτω, ακολουθούν κι άλλες 
αποκαλυπτικές φωτογραφίες.


Καλημέρα σε όλες και σε όλους. Δευτέρα σήμερα, 24 Φεβρουαρίου 2014 και σήμερα είναι ευκαιρία να πάρετε μια γεύση για όσα συνέβησαν χθες στην Πιερία με την ταυτόχρονη επίσκεψηΤζιτζικώστα και Ιωαννίδη.

Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης, λοιπόν, υποψήφιοι και οι δύο για τη θέση του περιφερειάρχη στην Κεντρική Μακεδονία, προερχόμενοι και οι δύο από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκαν χθες, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στο Λιτόχωρο, για να συμμετάσχουν με την παρουσία τους στις ετήσιες εκδηλώσεις που οργανώνει ο δήμος Δίου-Ολύμπου για να τιμήσει την επανάσταση του Ολύμπου του 1878.
Ψυχρή και τυπική, στην αρχή η συνάντησή τους και η χειραψία που αντάλλαξαν, στη συνέχεια όμως ο «πάγος» έσπασε και τα είπαν, για κάμποσα λεπτά, προτού αρχίσει η επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο το πάρκου Λιτοχώρου. Κατά τη συνάντησή τους στον χώρο των επισήμων ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν εκείνος που πρώτος έτεινε το χέρι του για να χαιρετίσει τον βουλευτή Θεσσαλονίκης και υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας,Γιάννη Ιωαννίδη
Το κλίμα έγινε πιο ζεστό με παρέμβαση της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, με αποτέλεσμα να παίρνουν και να δίνουν τα χαμόγελα. Λίγο αργότερα όμως ο βουλευτής Θεσσαλονίκης είχε μια έντονη συζήτηση με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και στη συνέχεια με τον περιφερειάρχη καθώς και άλλους τοπικούς παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς όμως όλο αυτό το σκηνικό να ξεφύγει από τα όρια. Ωστόσο, κάποιος από την ομήγυρη ενοχλήθηκε όταν εμφανίστηκαν φωτογραφικές μηχανές για να απαθανατίσουν κάποιες στιγμές από τη συνάντηση αυτή.
Κατά τη διάρκεια της τελετής επιμνημόσυνης δέησης κλήθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, να καταθέσει στεφάνι, όχι όμως και ο Γιάννης Ιωαννίδης, αφού με την εκεί παρουσία του δεν εκπροσωπούσε τη βουλή ή την κυβέρνηση αλλά είχε έρθει ως υποψήφιος περιφερειάρχης. Πάντως, όταν ο εκφωνητής κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα να καταθέσει στεφάνι, τον αποκάλεσε, από λάθος, περιφερειάρχη Μακεδονίας και όχι Κεντρικής Μακεδονίας.
Μετά την τελετή επιμνημόσυνης δέησης ο Γιάννης Ιωαννίδης αναχώρησε για την Κατερίνη όπου είχε επίσκεψη στη ΝΟΔΕ και συνέντευξη τύπου ενώ οΑπόστολος Τζιτζικώστας μετέβη, μαζί με τη Σοφία Μαυρίδου, προς την εξέδρα των επισήμων για να παρακολουθήσουν την παρέλαση. 







ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Όπως προαναφέρθηκε, ο Γιάννης Ιωαννίδηςπαραχώρησε συνέντευξη τύπου στη ΝΟΔΕ Πιερίας, στην Κατερίνη, ωστόσο η συνέντευξη αποδείχθηκε προβληματική αφού ο βουλευτής Θεσσαλονίκης αντέδρασε επιθετικά στις ερωτήσεις τοπικών δημοσιογράφων.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη