26 Φεβ 2014

Οι διορισμένοι είναι διορισμένοι και οι εκλεγμένοι είναι εκλεγμένοι! Είπε ο Ψωμιάδης για τον Απόστολο...

Ραδιοφωνικό μήνυμα προς τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην...

εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη, με αφορμή την αθώωση, τόσο του ιδίου όσο και του αδερφού του, Διονύση, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε αναφερθείς στην προεκλογική συζήτηση για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: “Εγώ δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία Τζικώστα – Ιωαννίδη ή Τζιτζικώστα – Ν.Δ. Το μόνο που επιζητώ είναι η ενότητα. Πώς αυτή η νικηφόρα - αήττητη παράταξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη να φτάσει στο τέλος ενωμένη. Θα μου πεις δύσκολο, όσο μπορούμε να τελειώσουμε ενωμένοι αυτό το έργο. Αυτή την υπόσχεση δώσαμε. Γι’ αυτό δεν συζητάει κανείς, ο καθένας ζητάει να πάρει τις ψήφους. Από την άλλη δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να λέει ότι είναι εκλεγμένος περιφερειάρχης με τεράστιο έργο. Το έργο αυτό το κάναμε όλοι μαζί στην διοίκηση Ψωμιάδη. Κανείς δεν κάνει έργο σε 8 μήνες, είτε ΕΣΠΑ είναι αυτό ή τεχνικά ή γεφύρια ή λαγκάδια. Τέλος. Είναι ένα μήνυμα που το στέλνω μέσω της εκπομπής. Να σεβαστούν την πορεία άλλων. Γιατί οι διορισμένοι είναι διορισμένοι και οι εκλεγμένοι είναι εκλεγμένοι. Και ο νοών… νοείτω”.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη