27 Φεβ 2014

Ακαταλληλότερος: «ΠΑΣΟΚ μείνε... κρατάω μαχαίρι»

Δείκτης Πολιτικής Μνήμης 005 – Αύγουστος του 2010 και ο Ακαταλληλότερος δεν έχει ξετυλίξει από το περιτύλιγμα την καραμέλα της ακομμάτιστης υποψηφιότητας – Κατόπιν, ανακάλυψε ότι το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του - Στη συνέχεια, αυτοπροσδιορίζεται ως ο πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους – Δεν μεταδίδω άλλο...

Γράφει ο Θάνος Τάκης



Ο κ. Γιάννης Μπουτάρης απευθύνει πρόσκληση στους ανθυποψηφίους Δημάρχους, πλην Γκιουλέκα και τους καλεί να συνταχθούν με τη δική του υποψηφιότητα. Η ΔΗΜΑΡ αποφασίζει να τον στηρίξει. Σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι πρέπει να αξιοποιηθεί ως η καλύτερη μεταξύ αξιόλογων υποψηφιοτήτων για να ενώσει όλες τις δυνάμεις και να νικήσει.

Εκείνος όμως νοιάζεται για την καρδιά (και τις ψήφους, φυσικά) του αγαπημένου του ΠΑΣΟΚ. Δεν τολμά να φανταστεί απόσταση, ανάμεσά τους. Απολαύστε ακομμάτιστο πνεύμα του αυτοδιοικητικού Γιώργου Φούντα:

«Αν κατεβάσει άλλον το ΠΑΣΟΚ, θα μαχαιρωθούμε, θα γίνει πιο δύσκολη η ζωή μας».

Το ημερολόγιο έγραφε 27 Αυγούστου του 2010...


UPDATE - Τρία χρόνια (μείον δυο μήνες) μετά:

«Το ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και σαν όνομα δημιουργεί προβλήματα» δήλωσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης.

Το ημερολόγιο έγραφε 23 Ιουνίου του 2013...


UPDATE - Τρία χρόνια (και δυο μήνες) μετά:

«Είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους αν και δεν είμαι μέλος του. Όλοι μου οι γνωστοί κινούνται σε αυτό το χώρο» τόνισε ο Γιάννης Μπουτάρης κατά το χαιρετισμό του σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του δημαρχείου.

Το ημερολόγιο έγραφε 7 Οκτωβρίου του 2013...



(1)   Ελευθεροτυπία, 27.08.2010:  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=196778
(3)   ΠΑΣΟΚ, εκδήλωση στο Δημαρχείο, 7.10.2013: http://taxalia.blogspot.gr/2013/10/blog-post_7343.html
(4)   Πιο πασόκος, πεθαίνεις...: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=246186&catid=6
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη