18 Φεβ 2014

Ιωαννίδης: "Πάντα μάτωνα στην προσπάθεια για το καλό της ομάδας και όχι για τα προσωπικά συμφέροντα"

Μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για «το καλό του τόπου μας» απηύθυνε ο Γιάννης Ιωαννίδης στην περιοδεία που έκανε χθες στην Πέλλα.


Μιλώντας στα τοπικά στελέχη της ΝΔ ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης τόνισε ότι οι πάντες οφείλουν να λειτουργούν «με συνέπεια και πάθος για το καλό της ομάδας». 
«Με ξέρετε χρόνια. Πάντα μάτωνα στην προσπάθεια για το καλό της ομάδας και όχι για τα προσωπικά συμφέροντα τα δικά μου ή των μελών της. Έτσι κάνουμε και τώρα και σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία για την Κεντρική Μακεδονία», τόνισε στα μέλη του ΔΣ της ΝΟΔΕ.
Στην περιοδεία του συναντήθηκε με φορείς και εκπροσώπους της εκκλησίας, της αστυνομίας και τους δημάρχους της περιοχής.

Πρώτος σταθμός του ήταν το μητροπολιτικό γραφείο των Γιαννιτσών, όπου έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλας  και Αλμωπίας Ιωήλ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης, καθώς 270 παιδιά παρακολουθούν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα  ενώ μόλις χθες εγκαινιάστηκε το πρώτο κοινωνικό ιατρείο στα Γιαννιτσά, κοντά στο κοινωνικό παντοπωλείο που λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια. 


Ο Γιάννης Ιωαννίδης άκουσε και τα προβλήματα των αστυνομικών του νομού κατά την επίσκεψη του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας. Το κυριότερο αφορά την έλλειψη προσωπικού, καθώς στην Πέλλα,  ένας αστυνομικός αντιστοιχεί σε 500 πολίτες.

Στις συναντήσεις με τους δημάρχους Γιαννιτσών Γρηγόρη Στάμκο και ‘Εδεσσας  Δημήτρη Γιάννου ο κύριος Ιωαννίδης άκουσε τα θέματα που απασχολούν τους δήμους και ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους σε μία νέα ειδική σύσκεψη, στην οποία θα εξετασθούν τα θέματα που αφορούν  στους πολίτες και την καθημερινότητα τους.

Ο κ. Ιωαννίδης απάντησε ότι θα μελετήσει το θέμα της οδικής σύνδεσης του δικτύου της Πέλλας με την ΠΑΘΕ και την Εγνατία Οδό, που αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολεί τους κατοίκους.

Σαν έναν από τους δυναμικότερους εκπροσώπους της ΝΔ χαιρέτισε τον Μάκη Βορίδη, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης, στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Πέλλας, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό. 
Και εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι οι πάντες θα κάνουν το καθήκον τους ώστε να κερδηθεί η μάχη της Περιφέρειας.


Το πρόγραμμα των περιοδειών συνεχίζεται σήμερα στη Χαλκιδική.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη