17 Φεβ 2014

Ξεκινήστε το φτύσιμο!

Το πανηγυράκι που οδήγησε στην ολική κατάρρευση των κοινωνικών δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης...

... η διοργάνωση που μόνο ερωτηματικά αφήνει σχετικά με τα ποσά που θα δαπανηθούν (από ποιους προς ποιους και γιατί) μέσω της αμαρτωλής μητροπολιτικής, η διοργάνωση που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε λουκέτο τη ΚΕΔΗΘ και στην ανεργία τους εργαζόμενούς της, γίνεται γραμματόσημο! Εντάξει... μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα το φτύσιμο!
Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου:

Η «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ» ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ 

Στη Θεσσαλονίκη χτυπάει η καρδιά της νεολαίας για το 2014 και τα ΕΛΤΑ ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο την ξεχωριστή αυτή διάκριση.
Στη θεματολογία της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων «Επέτειοι - Γεγονότα», που κυκλοφορεί από τα ΕΛΤΑ από σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, το γραμματόσημο αξίας 0,90€ είναι αφιερωμένο στη Θεσσαλονίκη, την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.
Εμπνευσμένο από το ξεχωριστό  λογότυπο της διοργάνωσης που διαπραγματεύεται την έννοια του «Χρόνου», το γραμματόσημο απεικονίζει την αρχαιοελληνική περικεφαλαία σε ένα σύγχρονο κεφάλι με μοντέρνο κούρεμα, ενώ το μαύρο χρώμα εξοστρακίζει το ρατσισμό και την ξενοφοβία και θυμίζει μελανόμορφο αγγείο. 
Οι  χρωματισμοί είναι έντονοι, δημιουργώντας μία σύνθεση από τα γραφικά των παραλλαγών του και συμπυκνώνουν την ενέργεια και τη ζωντάνια των πολύπλευρων δράσεων της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014. 
Το γραμματόσημο διατίθεται από τα ταχυδρομικά καταστήματα όλης της χώρας από σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 και ειδικά οι Θεσσαλονικείς, την ημέρα αυτή, μπορούν να σφραγίζουν με το χρονολογικό σήμαντρο και την ημερομηνία της Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας των ταχυδρομικών καταστημάτων της πόλης.  

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη