26 Φεβ 2014

Τα κουλούρια σας μέσα !

Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας
Το οποίον ρε μάγκες είστε άπαιχτοι και τόχετε αποδείξει επανειλημμένως. Βγάζω το καπέλο μου το λοιπόν στην καπατσοσύνη και το θράσος σας
Αφού καταφέρατε και διαλύσατε ολόκληρο το κράτος,...
 εξαθλιώσατε έναν ολόκληρο λαό και τον πάτε γαμιώντας στην καταστροφή, απέ την άλλη εκτός του ότι κονομήσατε και κονομάτε των αγίων ,όντας η μόνη τάξη Ελλήνων που αύξησε τα εισοδήματα της , δεν απόμεινε ένας από σας (άντε να ξαπόμεινε και κανένας) που να μην είναι μπλεγμένος σε κόλπα , λοβιτούρες, κονομισιές και βολέματα πάσης φύσεως, μας πείσατε από πάνω ότι μας σώζετε κι ότι χωρίς εσάς (που μας διαλύσατε) είμαστε χαμένοι. Συνεχίζετε να ασχημονείτε παντοιοτρόπως μ ένα θράσος πέρα απ τα όρια της όποιας ανθρώπινης ηθικής .
Σήμερον έσκασε η μπόμπα ότι σ ένα τρίμηνο σκάσατε δεκαεπτά χιλιάρικα για καφέδες και βουτήματα.Το οποίον 5800 το μήνα , άρα κοντά 70.000 το χρόνο περί καφέ και κουλουράκια αν τα λογάριασα καλώς ένεκα και απόφοιτος στ!! Δημοτικού να πούμε.
Ρε πάτε καλά γαμώ το ταμ τιριρί σας?
Ρε ΕΛΛΗΝΕΣ τρώνε απ τα σκουπίδια. Ακούτε ρε? Σκουπίδια.
Παιδιά (οχι τα δικά σας) πεινάνε.
Το καταλαβαίνεις ρε Τραγάκη , να μη σου πω τίποτις για το μπόι σου και παρεξηγηθούμε? Διόρισες ούλο το σόι σου στη βουλή και καλά έκανες αφού σε έπαιρνε με τη μαλακία που μας δέρνει,(θα τους δώσουν και επίδομα επικινδυνότης μανθάνω. Παιδιά μας είναι!!!) αλλά από πάνω μας κάνεις και το μνημόσυνο?
Τι καφέ και τι βουτήματα δεκαεφτάμησι χιλιάρικων περιδρομιάζετε ρε? Από τι στο διάολο είναι φτιαγμένα? Πασπαλισμένα με ρινίσματα χρυσού είναι ? Ακόμα και τις τσέπες σας να γεμίζατε για το σπίτι, πάλι θα περίσσευαν. Ρε δώκε μου έμενα το ένα δέκατο των χρημάτων αυτών να σου φέρω δυο νταλίκες κουλουράκια να φάτε ως να σκάσετε.
Ελάτε λοιπόν στις εκλογές να πάρετε τα συλλυπητήρια.
Σας περιμένουμε.
Μήτσος Τούφας
ΥΓ Απορείτε που η ΧΑ κάνει περίπατο? Όπως την πάτε την δουλειά και με τα καμώματα σας θα μας κάνετε όλους νεοναζί
Και δεν μας αξίζει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη