7 Φεβ 2014

Κοπή βασιλόπιτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι. (φωτογραφίες)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Κοπή βασιλόπιτας των μελών του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Μ.Α.Ζ.Ι. – Με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα», η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ..
στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Από την εκδήλωση εξασφαλίστηκαν 8,5 τόνοι τροφίμων, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους 1500 δικαιούχους, που προμηθεύονται κάθε μήνα από αυτό.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο αγαπητός Αλέξης Κωστάλας ενώ το παρόν έδωσε ο πρόεδρος του ΜΑΖΙ, υφυπουργός παιδείας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο οποίος ευχήθηκε του χρόνου να μην υπάρχει ανάγκη ύπαρξης κανενός κοινωνικού παντοπωλείου, ενώ ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την στήριξή τους .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των BMW ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ, της πλαστικού χειρουργού ΓΙΟΛΑΝΤΑΣ ΠΕΠΕ, της εταιρίας ακινήτων Δ.ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ Α.Ε., των Αχιλλέα & Αννή Φώλια, του πολυκατάστηματος attica, της coco-mat, της Παρουσίασης, cook shop, του ινστιτούτου make my nails, του κατάστηματος καλλυντικών & αρωμάτων savers, του μη με λησμώνει που διακόσμησε τον χώρο, του γραφείου ταξιδίου blue fish & του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki που φρόντισαν αντίστοιχα για τη μεταφορά και διαμονή του Αλέξη Κωστάλα, της εταιρίας diapason για τον φωτισμό του χώρου, της whale graphics για το μπανερ των χορηγών, της Τσαλδάρης για τις προσκλήσεις, του DJ Γιάννη Μητσοκάπα για τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς, της Σουρωτή, του καφέ Ερμείδη, της Ελληνικής Ζύμης Αραμπατζής, του yummy bakery για τα cupcakes, της MED EYEWEAR, της Kritsimis jewellery και της εταιρίας καλλυντικών bobbi brown.




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη