24 Φεβ 2014

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

του Αρχιφύλακα Ιωάννη Πασχαλιά
Μέλος Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Τα Έπη του Ομήρου, αποτελούν τα αρχαιότερα και περισσότερο διαβασμένα έργα παγκοσμίως, καθώς και αυτά που επηρέασαν όσο κανένα άλλο, τις τέχνες, τα ..
γράμματα, τους πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες όλου του κόσμου, από την αρχαιότητα έως σήμερα. Στην Ιλιάδα του Ομήρου, πέρα όλων των άλλων, περιγράφονται για πρώτη φορά και οι παθογένειες του Λαού μας, οι οποίες διατηρούνται ίδιες και απαράλλαχτες, διαμέσου των αιώνων, μέχρι σήμερα. Αυτές είναι η διχόνοια, η διάσπαση των δυνάμεων, οι εγωισμοί των επικεφαλής εις βάρος του κοινού σκοπού και οι διαμάχες τους για την αρχηγία. Αυτοί ήταν και οι λόγοι, για τους οποίους ο Αχιλλέας, ο Πρώτος των Ελλήνων και αυτός που ποθούσε όσο κανένας άλλος τη νίκη για να περάσει στο Πάνθεον των Ηρώων, αποσύρθηκε στη σκηνή του αρνούμενος να πολεμήσει, επανερχόμενος μετά από 22 ραψωδίες, όταν μετά από δέκα χρόνια εκστρατείας η κατάσταση για τους Έλληνες είχε περάσει στην κρισιμότερη φάση, μπαίνοντας επικεφαλής του αγώνα, σκοτώνοντας τον Έκτορα και οδηγώντας τους Έλληνες στη νίκη, με κόστος την ίδια του την αθανασία.

Όπως προείπαμε, οι παθογένειες αυτές, συναντώνται ακόμα και σήμερα στη Νεοελληνική πραγματικότητα. Απ΄ αυτές δεν μπόρεσε να ξεφύγει και το Αστυνομικό Συνδικαλιστικό Κίνημα της Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι κατακερματισμένο σε πέντε συνδικαλιστικές παρατάξεις και μία ψευδοπαράταξη (που σφετερίζεται το όνομα παράταξης με εκλεγμένα μέλη). Ευχή όλων των Συναδέλφων της Θεσσαλονίκης και όλων των υγιώς σκεπτόμενων Συνδικαλιστών, είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ. Όταν όμως η πολυπόθητη ενότητα πάει να γίνει πράξη, υποδαυλίζεται από ψευτοηγετισμούς, από μωροφιλοδοξίες, από μικροεγωισμούς και από την κατάρα του αντισυναδελφισμου, που προέρχονται από «συνδικαλιστές», που παρ’ ότι οι Συνάδελφοι τους εξέλεξαν για το κοινό καλό, αυτοί σκέφτονται και πράττουν με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον και μόνο.

Όλοι εμείς οι Συνάδελφοί σας, που απαρτίζουμε την Επίσημη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, βάζουμε πάνω απ’ όλα την ΕΝΟΤΗΤΑ και τη ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ όλων των υγιών δημοκρατικών συνδικαλιστικών δυνάμεων, για το κοινό καλό όλων των Συναδέλφων. Κανένας ΣΤΗΝ Επίσημη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ δεν το παίζει ψευτοηγέτης, δεν προβαίνουμε σε αποκλεισμούς Συναδέλφων, ασχολούμαστε με το Συνδικαλισμό επειδή μας αρέσει να το κάνουμε, χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς να προσδοκούμε σε κάποιες «θεσούλες» τις οποίες θα ανταλλάξουμε με τα πιστεύω μας. Για το λόγο αυτό η ιστοσελίδα της Επίσημης ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ www.dinamianagennisis.gr , αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της και μέσα σε λίγες βδομάδες έφτασε σε επισκεψιμότητα που ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη.

Χάριν της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και της ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ δεν θα διστάσουμε να συμμαχήσουμε με κανέναν, αλλά και ούτε και να χαριστούμε σε κανέναν. Εχθροί μας είναι ΜΟΝΟ τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και ο αντισυναδελφισμός. Για την έμπρακτη έκφραση της ενότητας, θα αγωνιστούμε ώστε οι επόμενες εκλογές στο Σωματείο μας να γίνουν με κοινό ψηφοδέλτιο, κάτι που αποτελεί και απαίτηση της πλειοψηφίας των Συναδέλφων της Θεσσαλονίκης. Για χάρη της ενότητας και πάλι στηρίζουμε χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς ανταλλάγματα και χωρίς ψιλά γράμματα, την Ε.Α.Υ.Θ. και την Π.Ο.ΑΣ.Υ. θέτοντας την Επίσημη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στην πρώτη γραμμή του αγώνα.-

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ – ΟΧΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ!!!

Αρχιφύλακας ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης – Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Θ., Αντ/πος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., Ιδρυτικό Μέλος της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και Μέλος της συντονιστικής της επιτροπής

24-2-2014, 12:52 μ.μ.  paschaellas yahoo.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη