14 Φεβ 2014

Κοπή βασιλόπιτας της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας μας για τη νέα χρονιά. Σύσσωμη η Εκτελεστική μας γραμματεία, αλλά και φίλοι της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Α.Θ.) ευχήθηκαν υγεία και ευτυχία για όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους ..
συναδέλφους της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2014 στέλνοντας ένα και μόνο μήνυμα : ‘’ Είμαστε ενωμένοι, αποφασισμένοι, δυνατοί και έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν.’’


Στην εκδήλωση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων όλα τα φλέγοντα ζητήματα – θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας με κυρίαρχο την επιχειρούμενη αναδιοργάνωση την οποία ως Σ.Ε.Α.Θ. την θεωρούμε τουλάχιστον άστοχη, δηλώνοντας προς πάσα κατεύθυνση, ως ενεργός Συνδικαλιστικός Συνδυασμός της Θεσσαλονίκης, την απόλυτη στήριξη μας στο δευτεροβάθμιο όργανο μας την Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Το φλουρί ‘’έπεσε’’ στον φίλο της Σ.Ε.Α.Θ. και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ.Θ. κύριο ΠΑΣΧΑΛΙΑ Ιωάννη ( Ιδρυτικό μέλος της Δύναμης Αναγέννησης ) ο οποίος ευχήθηκε υγεία για όλους, επιτυχίες για την Π.Ο.ΑΣ.Υ., και επιτέλους να σταματήσει ο κατακερματισμός του Συνδικαλιστικού Κινήματος της Θεσσαλονίκης με την έμπρακτη ενότητα όλων των υγιών Συνδικαλιστικών Δυνάμεων.  









Για ευνόητους λόγους δεν θα συμπεριλάβουμε άλλες φωτογραφίες με τους υπόλοιπους συναδέλφους που παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτα μας καθόσον είναι πολύ νωρίς ακόμα και ο νοών….. νοείτω! ! ! ! ! ! !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη