8 Φεβ 2014

Όχι στους δικηγόρους της Χρυσής Αυγής

Την αποκάλυψη ότι η «Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων» που πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή και κατεβαίνει στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πλαστογράφησε υπογραφές ...
συναδέλφων τους για να τους παρουσιάσει ως υποψηφίους έκαναν οι δικηγόροι Μπάμπης Κουρουνδής και Γιώργος Τζαμαδάνης στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση.

«Οι 3 από τους 12 υποψήφιους δικηγόρους της Χρυσής Αυγής δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους. Οι 3 αυτοί δικηγόροι έστειλαν εξώδικες διαμαρτυρίες στο δικηγορικό σύλλογο, ότι στις 2 περιπτώσεις πλαστογραφήθηκε η υπογραφή τους ενώ στην τρίτη περίπτωση ότι απλά πιέστηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά το μέλος του ΔΣ του δικηγορικού συλλόγου Μπ. Κουρουνδής.

Χαρακτήρισε πρωτοφανές να συμμετέχει στις εκλογές «μια παράταξη προσκείμενη σε μια ναζιστική – δολοφονική οργάνωση όπως είναι η Χρυσή Αυγή».

«Δεν συνάδει με το λειτούργημα του δικηγόρου η φασίζουσα νοοτροπία. Καθήκον μας είναι να υπερασπιζόμαστε κάθε αδικούμενο» τονίζει από την μεριά του ο υποψήφιος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου με την παράταξη «Εναλλακτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων» Γ. Τζαμαδάνης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη