20 Φεβ 2014

Δείτε με ποιόν υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων κατεβαίνει ο Δημήτρης Κωνσταντάρας

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας είναι πολιτικός, δημοσιογράφος, συγγραφέας και παραγωγός της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1946 στην Αθήνα, γιος των ηθοποιών Λάμπρου Κωνσταντάρα και Ιουλίας Γεωργοπούλου. Το....
2002 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γιάννη Τζανετάκου, στην πρώτη θέση. Στις εθνικές εκλογές του 2004 εξελέγη βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Στις εκλογές του 2007 δεν επανεξελέγη. Το 2009 ως υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ. στην Α΄. Αθηνών κατετάγη στη 2η θέση (πρώτος επιλαχών). Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος ( Πρώτος στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα) με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη και στη συνέχεια εξελέγη γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΣΗΜΕΡΑ:
Στην ομάδα “Αρη” εντάχθηκε με δήλωσή του σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο οποίος είχε εκλεγεί πρώτος σε ψήφους στο 6ο Δημοτικό διαμέρισμα στις περασμένες εκλογές.

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας ανακοινώνοντας την συμπόρευσή του με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, τόνισε πως η οικογένειά του έχει ρίζες στον Πόντο και την Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο οι "Δημήτρηδες" και οι "Λάμπροι" της οικογένειας κατάγονται από την Αθήνα.

Ο κ. Κωνσταντάρας υποστήριξε ότι συντάσσεται με την ομάδα Άρη, γιατί ο Άρης ο Σπηλιωτόπουλος είναι νέος, έξυπνος και διορατικός. Θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας, είπε με βεβαιότητα ο κ. Κωνσταντάρας, για να καταλήξει πως θα πρέπει η Αθήνα να ξαναγίνει "διαμαντόπετρα στης γης το δαχτυλίδι", όπως περιγράφεται από το γνωστό τραγούδι. :

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, είχε εκλεγεί γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη. Φαίνεται πως εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλον τον Νικήτα Κακλαμάνη οι εκλεγμένοι με τον συνδυασμό του δημοτικοί σύμβουλοι, και συστρατεύονται με την ομάδα και το πρόγραμμα του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την Αθήνα.

Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή που δίνει μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος εντάχθηκε κι αυτός στην ομάδα Άρη τις προηγούμενες ημέρες: “Αναζητούσα τότε έναν υποψήφιο “δυναμικό, πολυσυλλεκτικό, πολιτικό, τεχνοκράτη, αδιάφθορο, ρομαντικό, πραγματιστή, κοινωνικό, μορφωμένο, σοβαρό, ήπιο, πετυχημένο και αποφασισμένο. Η υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου με έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Πολιτικός με το θάρρος της γνώμης του, πολυσυλλεκτικός στις απόψεις και τους συνεργάτες του, ήπιων τόνων και με ικανότητα σύνθεσης απόψεων και πρακτικών. Στην πλέον παραγωγική ηλικία και με εμπειρία στη διοίκηση”.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη