21 Φεβ 2014

Παρά λίγο Ναυτική τραγωδία στο Άγιο όρος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ταχύπλοο «Σοφία», ιδιοκτησία της Ιερής Κοινότητας Αγίου Όρους βούλιαξε λίγο πριν, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει, όπως είναι λογικό, μεγάλη αγωνία για την τύχη προσκυνητών (ενδεχομένως και μοναχών). Το ταχύπλοο το οποίο διαχειριζόταν η ναυτική εταιρεία Αγιορείτικες Γραμμές ήταν χωρητικότητας 42 ατόμων. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ατύχημα έρχεται λίγο μετά από την επισκευή του πλοίου. Toν τελευταίο καιρό, πάντως, υπήρχαν φωνές που επισήμαιναν ότι η διαχείριση των γραμμών ήταν σε πλημμελή κατάσταση και που προειδοποιούσαν για το επερχόμενο κακό.

Πηγή: toxwni.gr
http://now24.gr/naftiko-atichima-sto-agio-oros/

ΝΕΩΤΕΡΟ
Μεγάλη αγωνία, μέχρι πριν από λίγο, στην κοινότητα του Αγίου Όρους, καθώς μεταδιδόταν η είδηση ότι το ταχύπλοο "Σοφία" βούλιαξε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το ταχύπλοο "Σοφία", το οποίο διαχειρίζεται η ναυτική εταιρεία "Αγιορείτικες Γραμμές" είναι χωρητικότητας 42 ατόμων και εκτελεί δρομολόγια μεταφέροντας προσκυνητές στο Άγιον Όρος. 

Τελικά, όπως μαθαίνουμε, το σκάφος έχει υποστεί ζημιές και προσάραξε. Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί ούτε μοναχών, ούτε προσκυνητών.

Για οτιδήποτε νεώτερο, θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

http://www.agioritikovima.gr/agnea/39269-paraligo-nautik
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη