27 Φεβ 2014

Δεν είναι ο Σαμαράς στο βίντεο

Ε, κι αν ήταν, τι έγινε; Απαγορεύεται να πηγαίνει σε πάρτι ένας πολιτικός, επειδή μετά από 35 χρόνια θα γίνει Πρωθυπουργός; 

Σε κατηγορηματική διάψευση των όσων διακινούνται στο διαδίκτυο περί συμμετοχής του Αντ. Σαμαρά σε πάρτι μασκέ της Κινηματογραφικής Λέσχης Πατρών το 1989 στην αχαϊκή πρωτεύουσα με τον Γιώργο Παπανδρέου και τη σύζυγο του Άντα προχώρησε χθες βράδυ η πρόεδρος της Λέσχης και ιδρυτικό μέλος αυτής Ελένη Δάσιου.
« Ουδέποτε ο κ. Σαμαράς συμμετείχε σε εκδηλώσεις της Κινηματογραφικής Λέσχης» επεσήμανε η κ. Δάσιου σε αντίθεση με τον Γ. Παπανδρέου « ο οποίος είναι μέλος μας και μας επισκέπτεται τακτικά». Μάλιστα το ζεύγος Παπανδρέου διατηρεί προσωπική σχέση με τον πρώην πρόεδρο της Λέσχης Λάκη Φιλιππάτο. Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι του πολιτιστικού συλλόγου το πρόσωπο που εικονίζεται στο βίντεο να χορεύει και μοιάζει στον κ. Σαμαρά είναι γνωστός Πατρινός.

ΔΓ

Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι που θεωρούν αρνητικό για τον Σαμαρά, το να ήταν σε ένα πάρτι μασκοφόρων, θεωρούν θετική την παρακάτω εμφάνιση Μπουτάρη και μας τα έκαναν τσουρέκια με διάφορες περισπούδαστες αναλύσεις τότε, για την "ανθρώπινη συμπεριφορά Μπουτάρη". 
Η αντικειμενική αλήθεια είναι ότι και τα δύο βίντεο, απεικονίζουν φυσιολογικότατες ανθρώπινες στιγμές και δεν έχουν κανένα αρνητικό μήνυμα, ούτε καμιά είδηση. Απλά, τα βλέπει κανείς για χαβαλέ. Τίποτε το σπουδαίο. Σιγά να μην απαγορεύσουμε το χορό στους πολιτικούς !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη