11 Φεβ 2014

Δημήτρης Ζιγκερίδης: "Καιρός να σοβαρευτούν στο Υπουργείο Οικονομικών"

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Είναι αδιανόητο σε μια περίοδο συνεχών αλλαγών να επιβάλλεται κλίμα πανικού τρομοκρατίας στους Φοροτεχνικούς Λογιστές οι ...
αποτελούν πλέον άμεσους συνεργάτες του Υπουργείου Οικονομικών με τα υπέρογκα πρόστιμα και πρωτοφανή επιβολή χρηματικών ποινών με ευκολία χωρίς την αναγνώριση του ανθρώπινου λάθους και χωρίς καμιά αίσθηση της τραγικής οικονομικής κατάστασης των νοικοκυριών . Αυτοί οι καρεκλοκένταυροι άσχετοι ή πρέπει να φύγουν μόνοι τους ή να τους αλλάξουν πλέον προκαλούν και εξαντλούν την υπομονή εκατοντάδων χιλιάδων επαγγελματιών …
Άμεσα μείωση όλων των προστίμων σε λογικά επίπεδα , μείωση της ηλεκτρονικής γραφειοκρατίας , επιμήκυνση των προθεσμιών ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν όλοι οι επαγγελματίες και ερμηνευτικές εγκύκλιους ια όλων των ασαφών διατάξεων των νόμων 4172 και 4174 και του ΚΦΑΣ .
Αυτή η ομάδα των δήθεν νεωτεριστών εκσυγχρονιστών οι οποίοι δήθεν απλοποιούν αλλά στη ουσία έχουν δημιουργήσει ένα πλαίσιο γραφειοκρατικών διατάξεων , ένα πλέγμα ασαφών και αντιφατικών διατάξεων έχει οδηγήσει σε νομοθετικό χάος που μόνο ΤΑ ΜΑΤ μπορούν να υπερασπιστούν αυτή την πολιτική .
Ντροπή σας κύριοι για αυτό που ζούμε !!! Ο αγώνας συνεχίζεται δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη ψυχοπαθών λογιστών και φοροτεχνικών !!!

Δημήτρης Ζιγκερίδης
Ορκωτός Ελεγκτής
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη