27 Φεβ 2014

H Βουλή πήγε "Καραϊσκάκη"

Βουλή θύμιζε το Καραϊσκάκη το βράδυ της Τρίτης, καθώς πολλοί ήταν οι πρώην και νυν βουλευτές που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα επίσημα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο... Γεράσιμος Γιακουμάτος, φορώντας κασκόλ της ομάδας, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Αναστάσιος Νεράντζης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Θεόδωρος Πάγκαλος και ο Γιώργος Ορφανός.

Την παράσταση πάντως έκλεψε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος κρατούσε συνεχώς στο χέρι του ένα πλαστικό ποτήρι. Σε όποιον τον ρωτούσε τι έπινε, ο υπουργός απαντούσε «τσάι». Ολα αυτά ώσπου ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας ανακάλυψε ότι το ποτήρι που κρατούσε ο κ. Αρβανιτόπουλος δεν περιείχε τσάι αλλά... ουίσκι. Αμέσως μετά τον έκανε... βούκινο σε όλους, αναφέρει ο Βηματοδότης.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, ο οποίος όμως προτίμησε την μοναξιά, από την παρέα των βουλευτών. Μετά το δεύτερο γκολ, μάλιστα, εν μέσω πανηγυρισμών τον πλησίασε ο κ. Κέλλας και του είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Νίκο, είσαι γουρλής, νικάμε τη Μάντσεστερ με 2-0, να ξανάρθεις στο γήπεδο. Είσαι γουρλής, όχι σαν τον... αδελφό σου που μας έβαλε στο Μνημόνιο»!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη