17 Μαρ 2014

9ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

Η WIND, Επίσημος Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ. και Επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της
διοργάνωσης, μας καλεί να συμμετέχουμε στο δημοφιλές γεγονός της πόλης της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.
 Με μήνυμα "Ένας αγώνας για όλους" η WIND στηρίζει τη διοργάνωση του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, συμβάλλοντας με πολλαπλές ενέργειες στην προώθηση του αθλητισμού αλλά και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Σε αυτό το πλαίσιο, η WIND Running Team, η ομάδα των εργαζομένων, συνεργατών και φίλων της εταιρείας, ετοιμάζεται για 3η χρονιά να δώσει δυναμικό «παρών» και να τρέξει για καλό σκοπό.
Τα μέλη της ομάδας που θα λάβουν μέρος στο φετινό αγώνα, συμβάλλουν στην εκστρατεία της εταιρείας για τη στήριξη δύο κοινωνικών φορέων με σημαντικό έργο. Εκ μέρους κάθε δρομέα η WIND θα προσφέρει 10€ προς το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και το φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σωματείο «Η ΣΤΟΡΓΗ» για τη φροντίδα των καρκινοπαθών παιδιών της Θεσσαλονίκης.
 Αν επιθυμείτε να τρέξετε για καλό σκοπό με τα χρώματα της WIND Running Team στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στην Θεσσαλονίκη, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ και επιπλέον εξασφαλίστε: - Δωρεάν εγγραφή στους αγώνες δρόμου των 5χλμ. ή 10χλμ. - Τεχνικό t-shirt και καπέλο της WIND Running Team Σημειώνεται ότι οι εγγραφές στην ομάδα της WIND θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις.
Από 24 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι και 12 Μαρτίου 2014 οι εγγραφές απευθύνονται σε συνδρομητές WIND (συμβολαίου, καρτοκινητής τηλεφωνίας, Σταθερής & Internet) ενώ από τις 15 Μαρτίου 2014 μέχρι και τις 21 Μαρτίου 2014 οι εγγραφές στην WIND Running Team είναι ανοιχτές για όλους!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη