14 Μαρ 2014

Απαγοητευμένος ο Μελισσανίδης

Στα όριά του φέρεται να έφτασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", τόσο με την ...
προσωρινή αναστολή στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ από την προσφυγή που έχει κάνει ο Χάρης Οικονομόπουλος (με σκοπό να την κρατήσει εν ζωή όσο διαρκεί η νομική διαδικασία εναντίον του Μάκη Ψωμιάδη) όσο και από το υπόμνημα της Ενωσης Φίλων ΑΕΚ μέσω του οποίου μπλοκάρει η διαδικασία του γηπέδου.

Στενοί του συνεργάτες έλεγαν ότι δεν τον έχουν δει ξανά τόσο απογοητευμένο από την ημέρα που πήρε και πάλι τα ηνία της ΠΑΕ, ενώ ανέβασε τόνους πολλές φορές ακόμα και στη διάρκεια της χθεσινής μέρας στις αλλεπάλληλες συσκέψεις που είχε γι' αυτά τα δύο θέματα.

«Δεν ξέρω τι να πω... Τι θέλουν; Να σηκωθώ και να φύγω; Να τα παρατήσω και μετά να ψάχνονται;» ακούστηκε να λέει ο Μελισσανίδης, με την υπόθεση Οικονομόπουλου να τον προβληματίζει περισσότερο, αφού μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, και το υπόμνημα για το γήπεδο να του στοιχίζει κυρίως ψυχολογικά σε μία περίοδο κατά την οποία προσπαθεί να ξεπεράσει πολλά εμπόδια για να τρέξει το πρότζεκτ.

«Εγώ δεν ήξερα αυτήν την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει αλλοιωθεί σε όλα τα επίπεδα. Να μας βάζουν εμπόδια οι αντίπαλοί μας, να έχουμε μπροστά μας και τους δικούς μας;» έλεγε στους συνεργάτες του ο Μελισσανίδης, που επικεντρώνεται κυρίως στις συνέπειες που θα προκαλέσει τυχόν δικαίωση του Χάρη Οικονομόπουλου στην κύρια προσφυγή της 28ης Μαρτίου εναντίον της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Και όλα αυτά γιατί ο Μελισσανίδης δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση κάποια λύση τύπου... νέας ΑΕΚ ή ΑΕΚ 1924, αφού όπως ο ίδιος έλεγε, αν είχε επιλέξει αυτό το ενδεχόμενο, δεν θα χρειαζόταν καν η ομάδα να φτάσει στη Γ' Εθνική, αλλά θα μπορούσε να έχει αγοράσει ακόμα και ΑΦΜ ομάδας της Super League.

«Μαϊμουδιές δεν πρόκειται να κάνω» ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη, που σε συνεργασία με νομικούς θα επιδιώξει να δώσει λύση, πριν από τις 28 Μαρτίου, στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την προσφυγή του Χάρη Οικονομόπουλου.

Σκέφτεται ακόμα και τη διαγραφή!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να το τραβήξει στα άκρα με τα μέλη της Ανεξάρτητης Ενωσης Φίλων ΑΕΚ που υπέγραψαν το υπόμνημα προς τα αρμόδια υπουργεία, προκειμένου να μην ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση για το γήπεδο, επικαλούμενοι τους σύμφωνα με εκείνους σοβαρούς λόγους...

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», σκοπεύει να αναζητήσει το αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις προκειμένου να πετύχει τη διαγραφή τους ως μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την κατηγορία ότι οι κινήσεις τους αμφισβητούν το σημαντικότερο πρότζεκτ που τρέχει αυτήν τη στιγμή για την ομάδα και δεν είναι άλλο από την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και όλα αυτά ενώ εκτιμά ότι στο τέλος δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα με τη νομοθετική ρύθμιση και ότι οι διαδικασίες θα τρέξουν γρήγορα, προκειμένου να εκδοθεί η άδεια και να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη