25 Μαρ 2014

Να ένας καλός λόγος για να ψηφίσεις Μηταφίδη

"Αν οι εκλογές άλλαζαν τα πράγματα θα ήταν παράνομες", είπε ορθότατα κάποιος κι έτσι, μην πολυσκοτίζεστε και πάρτε το ματς χαλλλαρά. Για αυτό, δείτε έναν καλό λόγο για να ψηφίσετε την "Ανοιχτή Πόλη" του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δήμο Θεσσαλονίκης:

Ανακοίνωση
της εκπροσώπου της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη»
«Σημασία δεν έχει τί λέτε εσείς κύριε Μπουτάρη, αλλά τί ζούμε εμείς!»

«Σημασία δεν έχει τι λέτε εσείς κύριε Μπουτάρη, αλλά τι ζούμε εμείς!» τονίζει σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, η εκπρόσωπος της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» Κατερίνα Νοτοπούλου. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Αναρωτιόμαστε κύριε Μπουτάρη εάν θα εμφανιστείτε στην εξέδρα των επισήμων στην  παρέλαση για να "παρακολουθήσετε τους νέους να παρελαύνουν" ενώ τέσσερα χρόνια παρακολουθείτε ως απλός θεατής τα προβλήματα της νεολαίας της πόλης; Τα προβλήματα των νέων της Θεσσαλονίκης δεν κρύβονται πίσω από το φανταχτερό banner που κρεμάσατε για την Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Αλήθεια, τί μπορείτε να πείτε στους νέους της Θεσσαλονίκης που μεταναστεύουν κατά χιλιάδες, πέρα από την αλήθεια που βιώνουν σε αυτήν την πόλη, που δεν τους χωρά;»



Από το Γραφείο Τύπου 


Ο καλός λόγος είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου φυσικά και όχι το κείμενο και οι "θέσεις". Άλλωστε από λόγια χορτάσατε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη