Στο πολεμικό κλίμα που συνάντησε ο ΠΑΟΚ μέσα κι έξω από το γήπεδο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Γλύκος. «Αυτό ήταν ένα πολεμικό παιχνίδι όπου ασχολούμασταν με ό,τι άλλο..
εκτός από το ποδόσφαιρο», είπε και συνέχισε: «Ο διαιτητής μας πήγαινε κόντρα από το πρώτο λεπτό όταν ο αντίπαλος έκανε αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και δεν έδειχνε ούτε κίτρινη κάρτα. Πως να παίξεις όταν γίνεται αυτό; Μετά μας άφησε με δέκα παίκτες. Μας έβγαλε από τα ρούχα μας. Δεν γίνεται αυτό. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό».
Ο Γιώργος Τζαβέλλας από τη μεριά του τόνισε: «Κανονικά δεν θα έπρεπε να πούμε τίποτα. Να μην μιλήσει κανείς. Ο ΠΑΟΚ ήρθε για να κερδίσει το ματς, αλλά δεν μας άφησαν. Δεν φοβήθηκε η ομάδα με όλη αυτή την ατμόσφαιρα. Προσπαθήσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, μας εμπόδισαν πολλά, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ερχόμαστε εδώ για τελευταία φορά.
Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε. Δεν είναι δουλειά μας να σχολιάζουμε τον αντίπαλο προπονητή, τον κόσμο ή τον διαιτητή. Ήρθαμε με παιδάκια στο γήπεδο, κρίμα που ήταν κι αυτά σε μία τέτοια ατμόσφαιρα. Ξέρω ότι ο κόσμος μας ήθελε να φύγουμε με τη νίκη, αλλά παίκτες και προπονητές και διοίκηση δώσαμε τα πάντα και ευτυχώς είμαστε σώοι».