5 Μαρ 2014

Δήμαρχος ζητά συγνώμη από τους πολίτες του δήμου του !

Μια μεγάλη προσωπική «ΣΥΓΝΩΜΗ» ζητά ο Δήμαρχος...
Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης όχι μόνο από τους περίοικους αλλά από όλους τους οδηγούς οι οποίοι χρησιμοποιούν την εσωτερική περιφερειακή οδό, με αφορμή την ταλαιπωρία που υφίστανται εξ αιτίας των έργων που κατασκευάζονται στην περιοχή.

« Το μποτιλιάρισμα όπως και η ταλαιπωρία των οδηγών είναι μεγάλη γιατί μεγάλα είναι και τα έργα που κατασκευάζονται στην περιοχή.
Οι τρεις ανισόπεδοι κόμβοι οι δύο πεζογέφυρες και δύο κυκλικοί κόμβοι απαιτούν χρόνο και υπομονή απ όλους τους διερχόμενους. Διεκδικήσαμε και πετύχαμε μεγάλα έργα που δικαιούται ο Δήμος μας και αξίζουν οι κάτοικοι του. Με την ολοκλήρωση των έργων ο Δήμος μας αναβαθμίζεται κυκλοφοριακά , περιβαλλοντικά, αισθητικά αλλά οικονομικά. Η κατασκευή αυτών των έργων αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου , το οποίο γίνεται πραγματικότητα » δήλωσε ο κ. Λαφαζανίδης.

Συγκεκριμένα πρόκειται να πραγματοποιηθούν:
· Διευθέτηση Εισόδου – Εξόδου πάνω από το οικόπεδο Φιλίππου, επί της οδού Παπαφλέσσα στο τοπικό διαμέρισμα Ελευθερίου Κορδελιού
· Ανισόπεδος Κόμβος στη συμβολή της περιφερειακής με την οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο τοπικό διαμέρισμα Ελευθερίου Κορδελιού
· Ανισόπεδος κόμβος στη συμβολή της περιφερειακής με την οδό Ξανθίππης στο τοπικό διαμέρισμα Ελευθερίου Κορδελιού
· Ανισόπεδος κυκλικός κόμβος με υπογειοποίηση της περιφερειακής στην οδό Μαιάνδρου στο τοπικό διαμέρισμα Ευόσμου
· Πεζογέφυρα στη συμβολή της Περιφερειακής με την οδό Νυμφαίου (Τέρμα Λεωφορείων ΟΑΣΘ) στο τοπικό διαμέρισμα Ευόσμου
· Πεζογέφυρα στη συμβολή της Περιφερειακής με την οδό Ολυμπιάδος στο τοπικό διαμέρισμα Ευόσμου
· Κυκλικός κόμβος στη συμβολή της Περιφερειακής με την οδό Ιθάκης και Κυκλικός κόμβος στη συμβολή της Περιφερειακής με την οδό Μακρυγιάννη (οι δύο κόμβοι θα ενώνονται επιφανειακά μεταξύ τους με ανάλογη ανάπλαση και με υπογειοποίηση περίπου 300 μέτρων της περιφερειακής κατά μήκος της απόστασης των οδών Ιθάκης και Μακρυγιάννη).
·
Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή τα έργα όμως θα μείνουν για πάντα
προς όφελος όλων των πολιτών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη