13 Μαρ 2014

Ανεξάρτητοι μόνο στα λόγια...

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο Γ. Εδιρνέλης, παλεύει...

...να αποδείξει ότι τελικά αποτελεί μία απλή στενή κομματική υποψηφιότητα και ότι οι ανοιχτές διαδικασίες που ακολούθησε η παράταξή του για την ανάδειξη της υποψηφιότητας του, ήταν στάχτη στα μάτια.

Δεν έχει προηγούμενο, στις δημοτικές εκλογές μια δημοτική παράταξη να κάνει προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ενός κόμματος και μάλιστα με θέμα όχι μόνο τις δημοτικές εκλογές, αλλά  και  τις ευρωεκλογές.

Η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ξεπέρασε επάξια σε αυτόν τον τομέα και την  «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»  η οποία ήταν μέχρι τώρα η  πιο κομματική παράταξη που υπήρξε ποτέ στο δήμο Ωραιοκάστρου.  Μόνο στις συγκεντρώσεις της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»  χαιρετούσαν εκπρόσωποι του ΚΚΕ και το αντίθετο. Τώρα αυτό κάνει και η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ» μιμούμενη την «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»  

Αυτό δείχνει ότι στην παράταξη πια του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Δεν τους ενδιαφέρουν ούτε τα προβλήματα του δήμου, ούτε οι διευρύνσεις και οι τυχόν συμμαχίες. Τους ενδιαφέρει απλά να πουλήσουν κομματικό πατριωτισμό, μπας  και  πάρουν τους κομματικούς ψήφους. Και  είναι σαν να ομολογούν την αδυναμία τους, ότι άλλη  ψήφο δεν πιστεύουν και ούτε  μπορούν να πάρουν.

Φυσικά με  τέτοια μυαλά, ούτε τους κομματικούς ψήφους δεν θα πάρουν, γιατί πολύ απλά οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν κομματικά στις Ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές, αλλά για τις δημοτικές θα ψηφίσουν και με κριτήρια αυτοδιοικητικά, που από ότι φαίνεται η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δεν διαθέτει και προσπαθεί να το κρύψει πουλώντας κομματικό πατριωτισμό.

Ωραιοκαστρίτης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη