20 Μαρ 2014

Δηλαδή... καταλάβατε τί έκανε ο "Τζιτζι" χτες;

Οδηγία προς Διοικητές Νοσοκομείων: προσέξτε γιατί μπορεί ξαφνικά να έρθει ο Τζιτζικώστας για να σάς εγκαινιάσει κάτι...

Μας μεταδίδουν φίλοι καλοί από την Πέλλα: εγκαίνια στη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου δεν είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σε καμία περίπτωση. Ο Τζιτζικώστας, προφανώς για να...
εκμεταλευτεί την περίσταση για την προεκλογική του προβολή έστησε την τελετή μόνος του! Δηλαδή, ενώ σε κάθε νορμάλ υπόθεση, τα εγκαίνια γίνονται από τη Διοίκηση του νοσοκομείου η οποία, ως οικοδέσποινα είναι αυτή που καλεί τις υπόλοιπες αρχές στα εγκαίνια, χτες την τελετή την διοργάνωσε η Περιφέρεια! Κουλά πράγματα δηλαδή.
Ο ίδιος ο διοικητής του νοσοκομείου έμαθε για την τελετή από την πρόσκληση που τού έστειλε το γραφείο του Περιφερειάρχη!
Το ίδιο και ο περιφερειάρχης του Υπουργείου Υγείας Δημοσθένης Ανδριόπουλος!
Πήγε δηλαδή ο άνθρωπος στο σπίτι του αλλουνού να τού κάνει εγκαίνια!
Απίθανα πράγματα. 
Είπαμε, να έχουν άγχος για να προβληθούν προκελογικά αλλά να μην καταφεύγουν σε τέτοιες γραφικότητες.
Κομπάρσοι σε αυτό το παλαιοκομματικό παιχνιδάκι ο μητροπολίτης Ιωήλ και οι αξιωματικοί της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που νόμισαν ότι πήγαν σε κανονικά εγκαίνια για να βρεθούν σε μία τελετή του Τζιτζικώστα μέσα σε ένα νοσοκομείο, στην οποία παρόντες ήταν οι υποψήφιοι του συνδυασμού του αλλά όχι ο Διοικητής του!
Μέχρι και η ανακοίνωση που έβγαλε ο Τζιτζικώστας παραδέχεται ότι κανένας από τους οικοδεσπότες δεν ήταν εκεί!
Τα γεγονότα, όπως ήταν φυσικό, τα πληροφορήθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης που άστραψε και βρόντηξε, κατηγορώντας τον "Τζιτζι" για παλαιοκομματική συμπεριφορά και για μεθοδεύσεις που δεν ταιριάζουν σε νέους ανθρώπους...
Και ακόμη δεν μπήκαμε στην καυτή προεκλογική περίοδο...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη