18 Μαρ 2014

Επίθεση του "Τζιτζι" στον Ιωαννίδη

- Καλέ ρε Απόστολε... τώρα τα θυμήθηκες όλα;
- Συνέντευξη του Τζιτζικώστα με βαρείς χαρακτρισμούς...
- Τί είπε στον Δημήτρη Σιρμάτση.

Ξαφνικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας αλλάζει επικοινωνιακό προφίλ και αποφασίζει να επιτεθεί με δριμύτητα στον Γιάννη Ιωαννίδη!
Σε συνέντευξη που παραχωρεί...
στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιρμάτση σηκώνει απίστευτα τους τόνους και μιλώντας για τον Γιάννη Ιωαννίδη κάνει λόγο για έναν πολιτικό που δεν έχει προσφέρει και πολλά στην κοινωνία. Εντύπωση προκαλούν οι χαρακτηρισμοί και οι ευθείες μαχαριές περί ανυπαρξίας κοινοβουλευτικού έργου και αδυναμίας να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Μακεδονίας.
Η στάση αυτή προκαλεί ερωτηματικά: τώρα θυμήθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας ότι ο "Ξανθός" δεν κάνει καλά τη δουλειά του; Μέχρι τώρα τον είχε από κοντά! Και τώρα που τα σπάσανε θέλει να τον παρουσιάσει ως άχρηστο; Αυτά είναι παλαιοκομματικές πρακτικές τις οποίες δε θα έπρεπε να ακολουθεί ένας νέος άνθρωπος.
Στην ίδια συνέντευξη του ο "Τζιτζι" φαίνεται να ρίχνει γέφυρες στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αφού λέει ότι "άφησε σημαντικό έργο πίσω του"! Μα, αυτός δεν είναι που τον έκραζε απίστευτα, αφήνοντας φοβερές αιχμές για το έργο και τον κλειστό και αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο διοικούσε; Για "αποψωμιαδοποίηση" της Περιφέρειας είχε μιλήσει...
Πώς είναι δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα ένας πολιτικός που λίγους μήνες πριν είχε επιτεθεί με δριμύτητα στον Ψωμιάδη, σε συνέντευξη του στην "Καθημερινή".

Το ίδιο κάνει και με τον Καράογλου. Τον υπουργό τον Σεπτέμβριο τον είχε καταγγείλει ότι τον αποκλείει από συσκέψεις με τον Πρωθυπουργό. Τον είχε κατηγορήσει ότι δεν γνωρίζει το τι πρέπει να κάνει για την Ανάπτυξη στην περιοχή μας.
Τώρα, δηλώνει ότι συνεργάζεται άψογα μαζί του! Είναι προφανώς ότι προσβλέπει στις χιλιάδες των ψήφων που έχει ο Καράογλου στη Β' Θεσσαλονίκης.

Επίσης δηλώνει και αντιμνημονιακός. Κάτι που προκαλεί ειρωνικά χαμόγελα, καθώς μέχρι τώρα ο Απόστολος ήταν πιστός στις επιταγές του Μνημονίου και προσπαθούσε (ορθώς) να εκμεταλλευτεί τα χρήματα και τις πολιτικές που έρχονταν από αυτό. Άλλωστε είναι πολύ γνωστό ότι προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να αναπτύξει θερμές σχέσεις με τον κ. Φούχτελ και την κ. Μέρκελ.
Και σε έναν βαθμό τα κατάφερε. Και καλά έκανε.
Αλλά από τη μία πλευρά να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τα κάνει όλα αυτά και μετά να το παίζει "Αντιμνημονιακός" είναι μάλλον κακό. Για χαζούς τους περνά τους ψηφοφόρους;

Αυτά τα περιμέναμε από πολιτικάντηδες. Όχι από πολιτικούς της νεότερης γενιάς.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη