24 Μαρ 2014

Βαριές καταγγελίες Χατζησάββα για προεκλογικά έργα του Σίμου Δανιηλίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ/ Ανελέητο πόλεμο, ενάντια στην κοινή λογική, έχει κηρύξει εδώ και λίγες ημέρες η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Νεάπολης- Συκεών, σε μια ..
προσπάθεια να αναπληρώσει σε εξήντα ημέρες, όσα δεν έκανε τα τελευταία τρία χρόνια.
Χθες, Κυριακή 22 Μαρτίου, γίναμε μάρτυρες μιάς επιχείρησης- οπερέτας, στη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος προσπάθησε να μας πείσει, ότι προχωρά σε αποκατάσταση του οδοστρώματος στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου.
Το πλήγμα που δέχεται πλέον η λογική είναι καταλυτικό. Ο κ. Δανιηλίδης πα-ρακάμπτει και υποκαθιστά την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Κεντρικής Μακε-δονίας, αποφασίζει και «εκτελεί» αυθημερόν έργο προϋπολογισμού 385500 Ευρώ (!), χωρίς μελέτη, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς διαγωνισμό. Με τη γνωστή του ταχύτητα δίνει εντολή να πραγματοποιηθεί απόξεση της ασφάλτου σε ο-ρισμένα σημεία του οδοστρώματος, ασφαλτοστρώνει δύο λακκούβες, φωτογ-ραφίζεται περιχαρής και αποχωρεί. Ακολουθούν διθυραμβικά δελτία τύπου. Ο απόλυτος θρίαμβος της εικονικής πραγματικότητας.
Καλούμε τον κ. Δανιηλίδη, περισώζοντας την υστεροφημία του, να σταματήσει αμέσως να υποτιμά τη νοημοσύνη των συνδημοτών μας. Να πάψει να θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και την ψυχική ισορροπία όσων διέρχονται από τα σημεία, όπου εκτελούνται τα «έργα» της τελευταίας στιγμής. Να σεβαστεί το ταμείο του Δήμου, για το οποίο τόσο κόπτεται, παύοντας τη σπα-τάλη σε κινήσεις εντυπωσιασμού. Ας διαθέσει το περίσσευμα της ενεργητικό-τητας του, εκτελώντας όποια από τα προβλεπόμενα, εγκεκριμένα και σχεδι-ασμένα έργα προλαβαίνει να ολοκληρώσει στις τελευταίες ημέρες της θητείας του.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Επισυνάπτονται δύο φωτογραφίες ενδεικτικές του … «έργου». Μία κοντά στη διασταύρωση Παπανδρέου με Βενιζέλου και η άλλη κοντά στον Κόκορα.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη