30 Μαρ 2014

Θερμή υποδοχή στα Πεύκα για τον Σίμο Δανιηλίδη

Τη θερμή υποδοχή των καταστηματαρχών και των κατοίκων γνώρισε στα Πεύκα ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, και εκ νέου υποψήφιος, Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος περιόδευσε στην κεντρική οδό Γ.Παπανικολάου και στους γύρω δρόμους και ..
γειτονιές, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και υποψήφιους συμβούλους με το συνδυασμό «Νέα Αυτοδιοίκηση».
Η περιοδεία αυτή, που ακολούθησε τις πρώτες αντίστοιχες στις λαϊκές αγορές, τα καταστήματα και τα ΚΑΠΗ της Νεάπολης και του Αγίου Παύλου, ήρθε να επιβεβαιώσει το κλίμα αποδοχής και στήριξης του συνδυασμού και του Σίμου Δανιηλίδη και από την τοπική κοινωνία των Πεύκων, η οποία όλα τα προηγούμενα χρόνια εισέπραξε ένα πλούσιο κατασκευαστικό και κοινωνικοπρονοιακό έργο.

Κατά την επίσκεψή του στα Πεύκα, η οποία διήρκεσε πάνω από τέσσερις ώρες, ο κ.Δανιηλίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες και τους δημότες, στους οποίους διένειμε τον απολογισμό της δημοτικής αρχής για την περίοδο 2011-2014, που περιλαμβάνει 33 έργα ύψους 14,5 εκατ. ευρώ και πλήθος προγραμμάτων και δράσεων. Κατά τις συνομιλίες που είχε, εισέπραξε την ικανοποίηση των κατοίκων για τη βελτίωση των οδών με έργα οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων, την καθαριότητα , το πράσινο και την προστασία του περιβάλλοντος, και γενικά για τη βελτίωση των όρων της καθημερινότητας και της εκπαίδευσης, με τους συνομιλητές του να εκφράζουν την εκτίμηση και τη στήριξή τους για συνέχιση του πλούσιου έργου και προσφοράς και τη νέα περίοδο μετά τις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Ο Σίμος Δανιηλίδης ζήτησε από τους κατοίκους να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους για έργα και παρεμβάσεις που αφορούν στην περιοχή, και οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα που ολοκληρώνει ο συνδυασμός «Νέα Αυτοδιοίκηση» ενόψει των εκλογών. «Όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε με τους συνδημότες και συμπολίτες μας σε μια κοινή πορεία για τον τόπο μας. Μας ενώνουν κοινή αγωνία και οράματα, τα οποία αξιοποιούμε συνδιαμορφώνοντας το πρόγραμμα δράσης, το οποίο επικυρώνουμε μέσα από ανοικτές πλατειές διαδικασίες και δεσμευόμαστε για την υλοποίησή του», δηλώνει ο Σ.Δανιηλίδης.
Ιδιαίτερα θερμή υπήρξε η υποδοχή του κ.Δανιηλίδη και του πολυπληθούς κλιμακίου στο ΚΑΠΗ των Πεύκων, όπου στα μέλη του παρουσιάσθηκαν τα σχέδια που ήδη δρομολογήθηκαν και υλοποιούνται. Μεταξύ αυτών είναι η διαμόρφωση στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος των κατάλληλων χώρων για τη στέγαση των υπηρεσιών του ΚΑΠΗ (δημοτικά ιατρεία, φυσιοθεραπευτήριο, κοινωνικές υπηρεσίες, λέσχη ηλικιωμένων, κ.λπ.). Αμέσως μετά τη μετεγκατάσταση του ΚΑΠΗ στους νέους χώρους, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών θα προχωρήσει στην κατεδάφιση των παλιών εγκαταστάσεων για τη διαμόρφωση του χώρου σε κεντρική πλατεία και χώρου πρασίνου (Γ.Παπανικολάου-Κοιμήσεως της Θεοτόκου), η οποία θα αποτελέσει σημείο αναφοράς της περιοχής.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη