16 Μαρ 2014

Ιωαννίδης για Μετρό: "Ο Απόστολος κλείνει το μάτι στον Μπουτάρη"

-Από το Σιμόπουλο περιμέναμε το "χώσιμο"... από τον Ιωαννίδη μας ήρθε!
-"Παλαιοκομματική και απαράδεκτη η συμπεριφορά του Απόστολου!"


Μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Μετρό Θεσσαλονίκης και την εμπρηστική δήλωση -επίθεση του Απόστολου Τζιτζικώστα στον Στράτο Σιμόπουλο, ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«O εργολάβος στην αίτηση του επικαλείται τις προσφυγές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Έχουμε δηλαδή τον κ. Μπουτάρη να δίνει με την στάση του αφορμές όχι μόνο για να προκαλούνται καθυστερήσεις στο έργο αλλά και για να στοιχειοθετούνται προσφυγές ιδιοτέλειας.
Και ενώ έχουμε αυτά τα στοιχεία, ο Απόστολος κάνει μία δήλωση που τα αγνοεί για να επιτεθεί μόνο στους κυβερνητικούς. Αντί να πει τα πράγματα με το όνομα τους, κλείνει το μάτι στον Μπουτάρη προσδοκώντας ψήφους από αυτόν. Αυτό για μένα είναι παλαιοκομματικό και απαράδεκτο!».

Στις εκδηλώσεις μνήμης για τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε σήμερα ο Γιαννης Ιωαννίδης. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μετά το πέρας των εκδηλώσεων έκανε την παρακάτω δήλωση: «Για μας τους Θεσσαλονικείς η σημερινή μέρα δεν είναι απλά μια ημέρα μνήμης. Είναι μια μέρα κατά την οποία θυμόμαστε τους συμπολίτες μας, ένα μεγάλο μέρος της τότε κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, κονωνία που ακρωτηριάστηκε από τις θυριωδίες των Ναζί

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη