17 Μαρ 2014

Έχει γραφείο τύπου ο Άγιος Στυλιανός;

Κατέφθασε στα mail μας ένα μήνυμα πριν λίγο που μας γεννά μερικά ερωτηματικά:



Από πότε τα βρεφοκομεία έχουν γραφεία τύπου;

Πληρώνεται για τις υπηρεσίες του ή παρέχει εθελοντική εργασία (πληροφορίες μας λένε πως περί εθελοντικής εργασίας πρόκειται αλλά θα θέλαμε μια επίσημη απάντηση);

Η απάντηση του γραφείου:
Σε απάντηση της ανάρτησης σας ¨ Έχει γραφείο τύπου ο Άγιος Στυλιανός¨ 17/3/14 και του ερωτήματος που θέτετε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία μας βοηθάει εθελοντικά το έργο του Δημοτικού Βρεφοκομείο.
Στο παρελθόν είχαμε μια επαγγελματική συνεργασία με το ίδρυμα η οποία έληξε επιτυχώς. Έκτοτε λόγω των αυξανόμενων αναγκών των κοινωνικών δομών της πόλης αλλά και της διάθεσης αλληλεγγύης προς αυτό συνδράμουμε στο έργο του με όποιο τρόπο μπορούμε. Εξάλλου εάν λειτουργούσαμε ως γραφείο τύπο του ιδρύματος θα είχαμε πρόσβαση στο επίσημο mail του και θα σας αποστέλλαμε από εκεί το δελτίο τύπου.
Η εταιρεία μας θα τρέξει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο με την ομάδα του Αγίου Στυλιανού και του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών του ιδρύματος. Ελπίζουμε το ίδιο να κάνει και η δημοσιογραφική ομάδα του blog  σας ώστε να τρέξουμε όλοι μαζί για τα παιδιά!
Για την Butterfly
Εδιάρογλου Ρόζα

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη