7 Μαρ 2014

Εϊ ψιτ, εσύ στο MEGA! Μαδάει η "Πρωτοβουλία" του Γιάννη Μπουτάρη...


Τελικά θα μείνουν οι τρείς καμπαλέρος: o Μπουτάρης, o σύντροφος Αβραμόπουλος και ο Κουράκης (αυτός που το ΄παιζε θιγμένος και πικραμένος, αλλά δεν τον ξεκολλάει απ΄την καρέκλα ούτε ο ναυτικός γάντζος του Τιτανικού).

Ο Γιάννης Μπουτάρης, είναι το Υπέρτατο Ον, αρκετά πιό πάνω από τον..
Δημιουργό Θεό, για τους Αθηναίους διαπλεκόμενους εκδότες.
Αν ψήφιζε η Αθηναϊκή ελίτ -ειδικά οι δήθεν νεοδημοκράτες-, το Κολωνάκι, η Εκάλη και η Δροσιά, θα έβγαινε Δήμαρχος με 101%.  
Στη Θεσσαλονίκη πάλι, το πρώην ορμητικό ποτάμι, έγινε ξεδοντιασμένο ρυάκι. Σύμβουλοι παραιτούνται, στις συγκεντρώσεις του συνδυασμού αλληλοδαγκώνονται και οι αποχωρήσεις πέφτουν βροχή.
Φυσικά, τίποτε από όλα αυτά δεν γίνεται γνωστό στην ...Αθήνα. Ο κυρ Γιάννης συνεχίζει να απολαμβάνει την ΑΠΟΛΥΤΗ προστασία των ΜΜΕ (Σπάσε πλάκα να τον δούμε σε κανέναν Αρναούτογλου, όπως τον Καμίνη, σε ξεφτιλέ καραστημένη "συνέντευξη"! Γρηγόρη, όσο περνάνε οι μέρες, αντιλαμβάνεσαι πόσο γελοιοποιήθηκες με τις ερωτήσεις που σου έβαλαν να κάνεις, έτσι;)
Εκεί φαντάζονται ότι ο αριστεροδεξιοκεντρώος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, είναι μεγαλύτερος ...στοχαστής κι από τον άλλο εκλεκτό τους, τον Γιώργο Παπανδρέου. !!!

Διαβάζουμε λοιπόν στο καλό και φίλιο thestival:

Εμφύλιος στην παράταξη Μπουτάρη! Παραιτήθηκε η Μαρία Πασχαλίδου

Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αποκαθηλώνει με δήλωση του από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου τον συντονιστή της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014, Μπάμπη Παπαϊωάννου. Εκείνος μαθαίνει το «ξήλωμά» του από τη ζωντανή μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου. Την επόμενη μέρα στις 6 το απόγευμα υποβάλλει την παραίτησή του στο γραφείο του Μπουτάρη. Μισή ώρα αργότερα υποβάλλει την παραίτησή της η επικεφαλής του 2014, Μαρία Πασχαλίδου.

Το παρασκήνιο της παραίτησης Πασχαλίδου, εδώ: http://taxalia.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5897.html


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη