8 Μαρ 2014

Τον έκοψε ο Στάγκος από την TV100 γιατί τα "έχωσε" στον Μπουτάρη!

Θύμα λογοκρισίας έπεσε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου από την TV100 και τον Φίλιο Στάγκο! Τι είπε και τον "έκοψαν";


Όλα ξεκίνησαν όταν ζητήθηκε η άποψη δημάρχων του Νομού Θεσσαλονίκης, του Σ. Δανιηλίδη, του Θ. Μπακογλίδη, του Θ. Παπαδόπουλο και τον Λάζαρου Κυρίζογλου, πάνω στην πρόταση του Γιάννη Μπουτάρη να γίνει η TV 100 διαδημοτικό μέσο. 
Όταν όμως ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων έκατσε να παρακολουθήσει το ρεπορτάζ στο δελτίο των 7 διαπίστωσε πως ενώ συμπεριλαμβανόταν το όνομά του στην εκφώνηση της είδησης, η δήλωσή του είχε κοπεί!

Το Τaxalia επικοινώνησε με το Δήμαρχο ο οποίος έκανε την εξής δήλωση: "Πιστεύω ότι έγινε παρέμβαση και μετά από τη δική μου διαμαρτυρία στον Φίλιο Στάγκο, μεταδόθηκε η δήλωσή μου πετσοκομένη στο τέλος του δελτίου. Ξαναδιαμαρτυρήθηκα και μεταδόθηκε ολόκληρη η δήλωση στο δελτίο των 12. Ο κ. Στάγκος απέδωσε το γεγονός σε λάθος στο μοντάζ".

Τι είπε λοιπόν και τον "έκοψαν";

"Είχα πει", λέει ο Λ.Κυρίζογλου, "ότι το ενδιαφέρον του κ. Μπουτάρη, τρία χρόνια μετά, μέσα στην προεκλογική περίοδο, να γίνει διαδημοτικό μέσο η Δημοτική Τηλεόραση ακι το Δημοτικό Ραδιόφωνο, στους περισσότερους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, νομίζω πως είναι πολύ όψιμο και πολύ καθυστερημένο. εν πάση περιπτώσει θα μπορούσε να το είχε κάνει εδώ και τρία χρόνα. Η συζήτηση αυτή πρέπει να ανοίξει μετά τις επικείμενες εκλογές. Τέλος είπα το εξής, αλήθεια σε ποια τηλεόραση θα μας καλέσει, σε ποιο δημοτικό μέσο θα μας καλέσει να μετάσχουμε ο κ. Μπουτάρης;Αυτό που ο ίδιος είχε αποκαλέσει "σκατά τηλεόραση" κι ότι αν ήταν μαγαζί δικό του θα την είχε κλείσει; αυτός πρώτος είχε απαξιώσει τη δημοτική τηλεοραση κι αφού την απαξίωσε, τώρα θέλει να τη σώσει και να μας φωνάξει όλους μαζί να μετέχουμε σε ένα μέσο για το οποίο εκφράστηκε με αυτό τον τρόπο, γιατί τυγχάνει, λόγω γαλαντομίας ως προς τη μεταχείρηση; Γιατί έχει από τα ΜΜΕ μεγάλη ασυλία ο κ. Μπουτάρης."

Κατερίνα Νικολάου

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη