18 Απρ 2014

Άρθρο βόμβα στους Bρετανικούς Times για την Ολυμπιακή φλόγα και τις αντιδράσεις του Ηλείου Βουλευτή Γιώργου Κοντογιάννη

Είναι γνωστό πως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία είναι από τις χώρες που δίνουν μεγάλη σημασία στο θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων και έχουν και τη μεγαλύτερη τηλεθέαση οι Αγώνες μας στις ..
ΗΠΑ και στη Μεγάλη Βρετανία.
Δεν θα μπορούσαν λοιπόν και οι εφημερίδες τους να μην αναφερθούν στις διαμαρτυρίες των Ηλείων για το γεγονός της Αφής των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο αντί της Αρχαίας Ολυμπίας και για το γεγονός πως δεν θα πρέπει από τη στιγμή που υπάρχει η λέξη "Ολυμπιακοί" στους Αγώνες αυτούς να μη γίνεται η Αφή τους στην Αρχαία Ολυμπία και να υποβαθμίζεται έτσι η σημασία της φλόγας μας.

Η εφημερίδα αναφέρεται στις προσπάθειες του βουλευτή Ηλείας κ.Γιώργου Κοντογιάννη και στην επιστολή που έστειλε στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Έλληνα Υπουργό Πολιτισμού.Ο Γιώργος Κοντογιάννης αναφέρει η εφημερίδα τους κάλεσε να ανακαλέσουν την απόφασή τους και να πράξουν σύμφωνα με το Ολυμπιακό Πνεύμα και με οδηγό τα όσα συμβολίζει με την παραδοσιακή Αφή της Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.

Γράφουν χαρακτηριστικά οι GBΤimes τιμώντας τον Έλληνα βουλευτή πως είναι το μόνο πρόσωπο που αντιδρά με συνεχείς παρεμβάσεις παντού:

η συνέχεια στο http://pyrgos-news.blogspot.com/2014/04/new-york-times.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη